Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 5 d'abril

L’Ajuntament i Protecció civil signen un nou acord de col·laboració

26 de març de 2020Aquest conveni serà de gran ajuda en aquests moments d’emergència sanitària per la COVID-19

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació de voluntaris de Protecció Civil han signat un nou acord de col·laboració en el que s’estableixen els serveis a realitzar per l’entitat. Aquest acord suposa una molt bona notícia en l’actual situació d’emergència sanitària que estem vivim, ja que, reforça l’ajuda per pal·liar la situació a Palau-solità i Plegamans.

 

En la situació actual, es posa en relleu un dels punts de l’acord que fa referència a les emergències i que indica que s’han de promoure i realitzar activitats de caràcter voluntari dins els serveis preventius que poguessin sorgir dins del municipi i col·laborar amb l’elaboració i desenvolupament dels diferents plans d’emergència i els que en un futur aprovi el municipi.

 

Alhora aquest acord destaca que la principal raó de ser Voluntari de Protecció Civil és la participació activa en les grans emergències. Tot el voluntariat es compromet a acudir al requeriment de l’autoritat municipal o dels seus corresponents responsables de servei, salvant casos de força major que ho impedeixi, i posar-se a disposició del comandament operatiu de l’emergència, qui determinarà les funcions que s’hi assignen i al comandament de qui deu executar-les.

 

La regidora de Seguretat Ciutadana, Eva Soler, vol agrair a l'associació “la bona voluntat a l'hora de treballar aquest conveni tan necessari per al nostre municipi, demostrant la seva voluntat de servei a la ciutadania de Palau-solità i Plegamans”. També posa en valor la gran tasca que ha fet fins ara aquesta entitat i preveu una nova etapa de col·laboració constant, positiva i en xarxa conjuntament amb el cos de policia local.

 

L’alcalde, Oriol Lozano ha volgut també agrair la generositat de l’esforç dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil i la seva disposició de servei tan necessària en aquests moments d’emergència.

 

Per altra banda l’acord també serveix per establir l’aportació econòmica que atorga el Consistori i que serà de 6.000 euros. Aquesta dotació servirà per cobrir les despeses pròpies del funcionament de l’Associació, material, equipament, despeses de restauració i altres que justifiquin les necessitats per cobrir els serveis que els siguin encomanats per l’Ajuntament durant l’exercici 2020.


Imatges relacionades

  • Protecció Civil Palau-solità i Plegamans

    Protecció Civil Palau-solità i Plegamans

Documentació adjunta

Enllaços relacionats