Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 15 de desembre

El pianista Daniel Ligorio entusiasma el públic palauenc

30 de març de 2009El gran pianista Daniel Ligorio va meravellar el nombrós públic que el diumenge 29 de març va acudir a l'Església de Santa Maria de Palau-solità per escoltar el concert Centenari d'Isaac Albéniz. Aquest gran músic amb prestigi a nivell internacional va fer un concert majestuós que cap dels assistents oblidarà.

L'especial encant de l'església romànica va ser un marc immillorable per a l'ocasió, no sols per la seva bellesa arquitectònica, sinó també per l'òptima acústica del temple. Així ho van poder comprovar les més de 150 persones que gairebé van omplir l'aforament. De fet, van mostrar tant d'entusiasme a través d'una aplaudiments interminables que van aconseguir que Ligorio els oferís fins a un total de tres visos en un concert que va durar més d'una hora i mitja plenes de les emocions que Ligorio transmet amb la seva forma apassionada de fer sonar el piano.

El recital de Daniel Ligorio s'emmarca en la programació estable de música que ha organitzat la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. En aquesta ocasió, l'organització ha anat també a càrrec de l'Associació Amics de la Música Clàssica i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.


Imatge

Imatges relacionades