Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'Ajuntament dóna suport a la manifestació de demà contra les retallades en la Sanitat Pública

8 de setembre de 2011L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans dóna suport a la manifestació "Salvem la Sanitat Pública" convocada demà divendres 9 de setembre, a Santa Perpètua de Mogoda en contra de les retallades a la Sanitat Pública realitzades pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

 

La manifestació, organitzada per associacions de veïns, entitats, partits polítics i sindicats, sortirà a les 19 hores del CAP La Florida, a Santa Perpètua de Mogoda. És previst que l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, hi assisteixi en representació de l'Ajuntament, així com d'altres regidors i regidores del consistori. Des de l'Ajuntament es vol fer una crida a la ciutadania per participar-hi i poder defensar la Sanitat Pública.

 

Al llarg del mes d'agost, la Generalitat ha realitzat retallades en els serveis públics de salut, com tancaments dels serveis d'urgències nocturnes, tancaments d'ambulatoris durant tot el mes, retallades en els serveis d'ambulàncies o reducció de les sales i serveis hospitalaris. Com a resposta, també durant el mes d'agost, la ciutadania ha realitzat tancaments i protestes en diferents CAP d'arreu de Catalunya. La de demà és una manifestació que també està convocada a gran part dels municipis afectats per aquestes retallades.