Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

L'Ajuntament posa en venda i lloguer edificis municipals per aconseguir més recursos econòmics

28 de desembre de 2011L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha endegat noves mesures econòmiques amb l'objectiu de fomentar l'estalvi i millorar l'estat de la tresoreria municipal.

En aquest sentit, destaca la venda de l'edifici de l'Ajuntament, ja que permetrà la generació d'ingressos que permetin cobrir les despeses financeres que s'han d'assumir de cara al 2012. En aquest sentit, el Tinent d'Alcalde d'Economia, Joan Segrelles, ha afirmat que "l'objectiu és vendre l'edifici, però la voluntat és mantenir-ho com a seu de l'Ajuntament mitjançant un lloguer mensual que ens resulti més econòmic". D'altres mesures que també s'han posat en marxa, segons destaca Segrelles, ha estat "el lloguer d'habitacions a Can Cortés. Creiem que és una masia que es pot aprofitar per d'altres serveis, com el de casa rural, a més de ser la seu cultural de l'Ajuntament".

Per altra banda, cal destacar que el Patilúdic només es va poder obrir ahir per als més menuts i joves, ja que aquest matí el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor ha hagut de ser tancat per reformes. De moment, no hi ha data de finalització de les obres. El regidor d’Esports,MiquelRovira, ha demanat disculpes a tots els infants i joves del municipi que no podran gaudir del Patilúdic els dies previstos.

 


Imatge
L'edifici de l'Ajuntament s'ha posat en venda

Imatges relacionades

  • Can Cortés ofereix també serveis de casa rural

    Can Cortés ofereix també serveis de casa rural

  • El Pavelló d'Esports Municipal Maria Víctor està tancat per obres

    El Pavelló d'Esports Municipal Maria Víctor està tancat per obres