Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans fomenten el comerç local

29 de desembre de 2011L'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el president de l’Associació de Comerciants, Àngel Marsal, han signat aquest matí l'addenda al conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat per a l'execució del pla d'actuació comercial del municipi.

 

L'addenda permet aprovar el pla comercial realitzat durant el 2011, i que ha inclòs activitats com el concurs d'aparadors de Nadal 2010, campanyes de promoció i comunicació de la zona comercial, programa de gestió de dades, adreça electrònica i pàgina web, noves campanyes de promoció del comerç com el dia del comerç de Palau, la jornada de portes obertes, els tiquets regal o la campanya de fidelització. L'addenda signada també inclou la financiació per a les denúncies de comerços il·legals, la VII Fira Fora Estoc, la 13a edició de la Setmana del Comerç, la formació, la Nova Llei de Comerç, informació a l'associat, consultes, campanyes de Nadal o la campanya de sensibilització sobre el reciclatge de l'oli domèstic.

 

Els objectius del conveni amb l'Associació de Comerciantes de Palau-solità i Plegamans són la consolidació del col·lectiu de comerciants i la millora del servei, a més de comunicar als residents tota l'oferta comercial del municipi.

 

L'addenda signada aquest matí pressuposta el total d'actuacions realitzades durant el 2011 en 43.200 euros, dels quals l'Ajuntament finança 6.000 euros, destinats a les campanyes d'oferta comercial a Palau-solità i Plegamans, la resta de despesa és assumida per l'Associació.

 

D'altra banda, l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans ha repartit aquest matí al Patilúdic 15 premis de 10 euros en vals de compra per als comerços associats. Els premis, repartits pel president de l'Associació, Àngel Marsal, i el regidor d'Esports,MiquelRovira, han estat per als infants que han participat als jocs de competició del Patilúdic. Amb aquesta iniciativa, l'Associació de Comerciants ha volgut estar present en una de les principals activitats familiars d'aquests dies de Nadal.

 Imatges relacionades

  • Àngel Marsal, Teresa Padrós i Miquel Rovira durant la signatura de l'addenda

    Àngel Marsal, Teresa Padrós i Miquel Rovira durant la signatura de l'addenda

  • S'han repartit 15 premis de 10 euros en vals de compra

    S'han repartit 15 premis de 10 euros en vals de compra