Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

La Generalitat només reconeix un deute de 583 mil euros amb Palau-solità i Plegamans

23 de març de 2012La Generalitat de Catalunya deu a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans 1.371.222,88 euros, dels quals només ha notificat el reconeixement de 583.622,95 euros, segons ha informat el tinent d’Alcalde d’Economia, Joan Segrelles.

 

“Aquesta quantitat és totalment insuficient ja que no representa ni el 50% del deute que la Generalitat té amb el nostre Ajuntament”, afirma Segrelles.

 

La Generalitat, segons informa la Regidoria d’Economia del consistori, només ha reconegut les despeses en concepte d’Escoles Bressol, una part del Fons de Cooperació Local de l’exercici 2011 i un PUOSC de l’any passat, “però encara resten pendents diferents PUOSC dels anys 2009 i 2010, a més d’obres com la peatonalització del centre (feta amb fons FEDER) o la inversió de la Riera de Caldes, entre d’altres projectes realitzats”, explica el regidor.

 

Aquest reconeixement del deute forma part del Pla Extraordinari d’Assistència Financera Local impulsat per la Generalitat i la Diputació de Barcelona. Però Segrelles indica que “el que volem des de l’Ajuntament és que es reconegui tot el deute i es pagui ràpidament”.