Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

Èxit rotund de Fira Palau en l’any de les novetats

17 de setembre de 2012La 31a Fira Palau ha tornat ha assolir un gran èxit, tant pels milers de visitants que hi han anat, com per les impressions dels expositors, més d’una setantena, entre comerços, empreses i entitats. L’afluència de públic va ser especialment rellevant durant el dissabte a la tarda i al llarg de la jornada del diumenge.

 

“Tant el públic com els expositors estan molt satisfets amb el format de la Fira i amb les novetats que s’han introduït enguany”, explica Jordi Bachs, president de l’Associació de Comerciants, que és l’entitat que organitza Fira Palau des de fa 31 anys. I és que enguany hi ha hagut canvis rellevants a Fira Palau. En primer lloc, pel que fa a les dates i a la ubicació, amb la intenció de limitar costos. Enlloc de celebrar-se el primer cap de setmana d’octubre, s’ha fet aquest darrer cap de setmana per utilitzar el pavelló d’esports, abans de l’inici de les competicions esportives, i aprofitar la carpa que s’havia utilitzat durant la Festa Major, per reduir la despesa econòmica. També hi ha hagut canvis en la distribució i el disseny dels estands.

 

Pel que fa als resultats, Bachs avança que “molts expositors han aprofitat per fer ofertes i promocions especials i sembla que el públic hi ha respost molt positivament”. La impressió general és que, malgrat les dificultats econòmiques actuals, Fira Palau continua sent una bona inversió per donar-se a conèixer, fidelitzar clients i fer promocions especials. “Tenim per exemple, un parell de comerços que encara no han obert portes però que han aprofitat la Fira com a plataforma per donar-se a conèixer”.

 

Enguany, a més, tots els expositors han donat un protagonisme especial a la participació del públic, organitzant un munt d’activitats interactives, tals com concursos, xerrades, tallers i altres activitats. 

 

L’Ajuntament promou la participació

 

Entre les novetats d’enguany, també destaca la transformació de l’estand de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, que ha passat de ser d’exposició a tenir una àmplia proposta de tallers i conferències entorn als hàbits saludables i la promoció de la salut.

 

En aquest sentit, el regidor de Comerç,MiquelRovira, destaca “la gran participació que hi va haver dissabte a la tarda amb els tallers de cuina saludable, i diumenge amb les conferències per promoure la salut entre la gent gran”.

 

L’alcaldessa del municipi,Teresa Padrós, també ha destacat que “el canvi tant en la participació a l’estand de l’Ajuntament com en el disseny de la pròpia fira ha estat molt positiu”. Afegeix que “Fira Palau continua sent referent a la comarca en la promoció del comerç, tot i els temps complicats en els que estem. Ara és l’hora d’imaginar, d’inventar, de renovar-nos i continuar oferint bons productes i serveis aconseguint reduir la despesa”. Tal i com va explicar l’alcaldessa, enguany s’ha aconseguit un “molt bon resultat reduint la despesa”.

 

Les xerrades, tallers i activitats de l'estand de l'Ajuntament han comptat amb la col·laboració de Creu Roja Caldes-Palau, Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Fruites i Verdures Juani Baeza, MenjaSa, Consorci de Residus del Vallès Occidental, Esport 3, Pere CabotImatges relacionades

  • Conferència a l'estand de l'Ajuntament

    Conferència a l'estand de l'Ajuntament

  • Espai d'entitats

    Espai d'entitats

  • Inauguració

    Inauguració