Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Comunicat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en relació al cas Mercuri

23 de gener de 2013Davant l’aparició d’informació a diferents mitjans de comunicació que relaciona el municipi de Palau-solità i Plegamans amb el cas Mercuri, l’Ajuntament vol manifestar que:

 

 

. L’actual equip de govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans expressa la seva sorpresa per la informació apareguda els darrers dies sobre la suposada requalificació de terrenys en una finca del municipi. En aquest sentit, l’equip de govern actual manifesta que en cap moment el jutge ha demanat informació ni expedients a l’Ajuntament per aclarir qualsevol investigació en curs. Tampoc s’ha citat a declarar a cap polític de l’actual govern ni a cap tècnic de l’Ajuntament en relació a aquest cas.

 

 

.  L’auto del sumari judicial fet públic fa referència a converses telefòniques i missatges de correu electrònic que afecten el període de febrer a novembre de 2010, moment en què l’actual equip de govern de Palau-solità i Plegamans no tenia responsabilitats de govern a l’Ajuntament. 

 

 

. Actualment, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no té cap informació afegida a l’apareguda en l’auto judicial ni en els mitjans de comunicació, per la qual cosa es manté a l’espera de poder-ne saber més detalls.Imatges relacionades

  • Façana de la Casa Consistorial

    Façana de la Casa Consistorial

Documentació adjunta