Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Alumnes de l’Escola Marinada visiten l’Ajuntament

20 de febrer de 2013Una cinquantena d’alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola Marinada han visitat aquest matí la Casa Consistorial de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Ho han fet repartits en dos grups, un per cada curs. L’Alcaldessa Teresa Padrós i els regidors Joan Carles Tinoco i Carme Sanz han fet d’amfitrions en les visites.

 

Totes dues han començat a la Sala de Plens, on se’ls ha explicat de què s’ocupa l’Ajuntament i com s’organitza. Després els alumnes han pogut fer tota mena de preguntes. Han volgut saber qüestions històriques del poble, el significat dels símbols presents a l’escut municipal i d’altres vinculades al funcionament polític de la institució. Fins i tot hi ha hagut temps de fer preguntes personals, especialment a Teresa Padrós.

 

En una d’elles li han preguntat si li és agradable fer d’Alcaldessa: “És una tasca complicada –s’ha sincerat-, perquè s’ha de treballar amb moltes persones diferents que tenen opinions diverses i cal arribar a un equilibri i ser capaç de fer entendre el perquè de les decisions”. I l’Alcaldessa volia ser-ho des de petita?, ha preguntat una nena. Padrós ha respost que no, que havia treballat durant molts anys en l’atenció a persones: “En veure moltes coses que no funcionaven i que moltes persones em demanessin que em presentés per ser Alcaldessa, ho vaig fer i tinc aquesta responsabilitat des de l’any 1995, excepte els 4 anys del mandat anterior”.

 

La visita ha culminat amb un recorregut per algunes de les dependències de la Casa Consistorial, com el despatx de l’Alcaldessa, la Sala del Comú on ha despertat molt d’interès el quadre del pintor local Manel Zorrilla Giné que representa el municipi, la zona on treballa l’equip administratiu, de secretaria i d’intervenció, o la sala d’Atenció Ciutadana, entre altres. Com ja és tradició, al final tothom ha posat per a la foto de família a l’escala principal de l’edifici.Imatges relacionades

 • 130220 visitaajuntament escolamarinada 3rprimaria

  130220 visitaajuntament escolamarinada 3rprimaria

 • 130220 visitaajuntament escolamarinada 4tprimaria

  130220 visitaajuntament escolamarinada 4tprimaria

 • 130220 visitaajuntament escolamarinada recorregut

  130220 visitaajuntament escolamarinada recorregut

 • 130220 visitaajuntament escolamarinada salacomu

  130220 visitaajuntament escolamarinada salacomu

Enllaços relacionats