Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

Formació sobre seguretat alimentària en esdeveniments esporàdics

17 de maig de 2013L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat un taller formatiu per donar a conèixer els aspectes bàsics en matèria de seguretat alimentària i normes d’higiene per a una correcta pràctica en la manipulació d’aliments en esdeveniments esporàdics.

 

El taller tindrà lloc el proper dimarts, 21 de maig, de 20.00h a 21.30h, a l’Auditori de la Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56). La formació anirà a càrrec de professionals tècnics de la Diputació de Barcelona.

 

El taller s’adreça especialment a membres d’entitats i associacions que de manera esporàdica organitzen i/o participen en esdeveniments esporàdics i en els quals instal·len parades de venda d’aliments o realitzen actes com xocolatades, botifarrades, calçotades, etcètera. Es recomana que les persones interessades s’hi inscriguin a través de l’adreça electrònica salutpublica@palauplegamans.cat.

 

Els continguts específics d’aquesta sessió formativa són els següents:

  • Introducció a la higiene alimentària: perills biològics, físics i químics
  • Responsabilitat i normes higièniques
  • Atenció a: instal·lacions, origen dels aliments, manipulacions, emmagatzematge, exposició i venda, residus i incidències

 

L’objectiu d’aquesta formació, que s’organitza per segon any consecutiu al municipi, és proporcionar seguretat, tant a les entitats que manipulen aliments en determinats esdeveniments com a les persones que hi acudeixen i consumeixen menjar.Imatges relacionades

  • Parades amb begudes i menjar muntades per entitats en la Festa Major 2012

    Parades amb begudes i menjar muntades per entitats en la Festa Major 2012