Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Mossos d'Esquadra donen 350 kg de menjar a Cáritas de Palau-solità i Plegamans

24 de maig de 2013La Comissaria de Districte de Santa Perpètua de Mossos d'Esquadra ha donat 350 kg de menjar i beure de primera necessitat a l'entitat Cáritas. Aquesta donació s'ha realitzat dins el marc de la campanya "Lluitem ara contra la fam d'aquí" i els encarregats de recollir la donació han estat mossén Prakash i Francesca Casajoana, responsables de l'entitat al municipi, que han estat acompanyats per altres persones voluntàries de Cáritas.

Mossos d'Esquadra, a més, han volgut remarcar l'aportació realitzada per la cadena de botigues per a majoristes MAKRO, que també s'han sumat de forma desinteressada a aquesta acció solidària.

Continuant amb la campanya de recollida d'aliments, l'agrupació local de Caritas va celebrar divendres 17 de maig un sopar popular al Pavelló Municipal Maria Víctor, on els assistents pagaven 15 euros pel menú. Casajoana ha valorat molt positivament aquest acte, ja que els diners recollits serviran per comprar més aliments i poder continuar ajudant a les persones més necessitades del municipi. Imatges relacionades

  • Imatge del lliurament dels aliments per part de Mossos d'Esquadra a Cáritas

    Imatge del lliurament dels aliments per part de Mossos d'Esquadra a Cáritas