Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre

Entra en funcionament la Targeta de Serveis Municipals per fer ús de la Deixalleria

30 de maig de 2013Amb la nova tarja s’aplicaran automàticament les bonificacions sobre la taxa d’escombraries per fer aportacions a la Deixalleria

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha creat la Targeta de Serveis Municipals (TSM) amb l’objectiu de facilitar i simplificar alguns tràmits vinculats a determinats serveis. La TSM entra en funcionament a partir de l’1 de juny.  identifica els usuaris de la Deixalleria Municipal i del servei de recollida a domicili de poda amb saques. Cal dur-la cada vegada que es faci ús de la Deixalleria o es vulgui recollir una saca per a les restes vegetals.

 

Amb la TSM s’apliquen automàticament les bonificacions sobre la taxa d’escombraries de les que es poden beneficiar els usuaris que fan determinades aportacions a la deixalleria Municipal, segons el següent barem:

 

  • De 5 a 7 aportacions: 10% de descompte
  • De 8 a 13 aportacions: 15% de descompte
  • Més de 13 aportacions: 20% de descompte

 

El consistori ha enviat una carta a tots els domicilis de la vila on s’explica la implantació de la TSM. El regidor de Gestió Ambiental de l’Ajuntament, Pedro Sánchez, manifesta en aquesta carta que “es vol premiar l’ús de la Deixalleria Municipal, entenent que és l’últim graó en la participació ciutadana per a una gestió correcta dels residus”.

 

Arran de la implantació de la TSM s’eliminaran els albarans en paper que fins ara es lliuraven a la Deixalleria Municipal cada cop que s’hi feia una aportació. Fins ara, per gaudir de les bonificacions, s’havien de conservar aquests albarans i lliurar-los a l’Oficina de Gestió Tributària (c. Josep Brunés, 11) junt amb la sol·licitud corresponent. A partir d’ara, els usuaris que utilitzin la TSM ja no hauran de fer aquestes gestions per beneficiar-se dels descomptes perquè es registraran totes les aportacions i s’aplicaran les bonificacions de forma automàtica.

 

Com obtenir la TSM?

Cal anar al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Cal portar un rebut de l’IBI o de la taxa d’escombraries on hi consti la referència cadastral de l’habitatge. S’emetrà una sola TSM per a tots els membres d’una família o persones que convisquin en un mateix habitatge. Es pot demanar més informació al telèfon de l’Ajuntament: 93.864.80.56.

 Imatges relacionades

  • L'aportació de residus a la Deixalleria Municipal permet demanar bonificacions sobre la taxa d'escombraries

    L'aportació de residus a la Deixalleria Municipal permet demanar bonificacions sobre la taxa d'escombraries

Enllaços relacionats