Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Can Parera inaugura les xerrades específiques per als barris sobre el POUM

3 de juliol de 2013El consistori organitzarà properament altres xerrades sobre el pla urbanístic per a cadascun dels sectors del municipi

 

Els veïns del barri de Can Parera són els primers que han estat convocats per l'Ajuntament a una xerrada informativa sobre el POUM i les implicacions concretes del document, que es troba en fase d'aprovació inicial, en aquest barri. La reunió té lloc demà, 4 de juliol, a les 19.30h a l'Auditori de la Masia de Can Cortès. L'Ajuntament ha enviat una carta a les llars de Can Parera per convidar els veïns a assistir-hi i participar. Properament es faran reunions similars per a cadascun dels barris del municipis.

 

La Tinenta d'Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Àngels Marcuello, explica que "aquestes reunions es fan per donar compliment a la voluntat de l'Ajuntament de propiciar el màxim grau de participació possible de la ciutadania en l'elaboració del POUM". La regidora assegura que "tothom qui vulgui participar-hi ha tingut i té moltes opcions per fer-ho". En aquest sentit, el POUM es troba en fase d'aprovació inicial des del 30 d'abril, per la qual cosa es poden presentar al·legacions. El termini per fer-ho es tanca el 14 de setembre, un període més ampli del mínim que fixa la llei. Tots els documents i la informació referent al POUM es troba al lloc web de l'Ajuntament (www.palauplegamans.cat).

 Imatges relacionades

  • En primer terme, vista parcial de Can Parera, amb part de la resta del municipi al fons

    En primer terme, vista parcial de Can Parera, amb part de la resta del municipi al fons

Enllaços relacionats