Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Restriccions de trànsit al carrer Padró per obres

22 d'octubre de 2013El dimecres 23 d'octubre comencen diversos treballs que suposaran restriccions de trànsit al carrer Padró, segons les necessitats de les actuacions que s'han de fer. Les obres obligaran a tancar també la zona de jocs infantils de la plaça Onze de Setembre, ubicada al costat de la Casa Consistorial. A més, quedaran inutilitzables durant alguns dies bona part de les places d'aparcament del carrer Padró. Tant els talls com els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats.

 

Es preveu que tots els treballs finalitzin el 31 d'octubre. Les restriccions seran parcials, segons les necessitats que requereixin les obres. I és que s'executen de forma paral·lela tres projectes. "S'han coordinat per minimitzar en el temps les molèsties als veïns i les limitacions al trànsit i a la mobilitat", explica Carme Sanz, regidora de Manteniment d'Espais Públics.

 

En primer lloc, les obres connecten els desaigües de la Casa Consistorial a la xarxa de clavegueram, en concret al pou d'aquesta que es troba situat al carrer Pintor Vayreda. Aquest és el projecte que es preveu que afecti més dies al trànsit del carrer Padró, tallant-lo en el tram d'aquesta via comprès entre els carrers Mossèn Cinto Verdaguer i Pintor Vayreda. En segon lloc, es reparen les voreres del tram del carrer Padró comprès entre el passeig de la Carrerada i el carrer Mossèn Cinto Verdaguer, col·locant-hi, a més, nous embornals. Per últim, s'asfalta de nou tot el carrer Padró, actuació que es culmina amb el pintat de la senyalització horitzontal. Aquest darrer projecte es durà a terme quan s'acabin els anteriors i és el que obligarà a tallar el trànsit en tota l'extensió del carrer Padró. Es preveu, però, que aquesta darrera operació s'efectuï en una sola jornada.

 Imatges relacionades

  • Els operaris preparen des del dia anterior el carrer Padró per començar els treballs.

    Els operaris preparen des del dia anterior el carrer Padró per començar els treballs.

  • El carrer Padró es troba al centre del municipi.

    El carrer Padró es troba al centre del municipi.