Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

L'Ajuntament efectua treballs de reparació i manteniment de carrers no asfaltats

23 d'octubre de 2013L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de manteniment i reparació a bona part dels carrers del municipi que es troben en barris pendents d'urbanitzar i que no estan asfaltats. Es tracta de les feines que es realitzen anualment per reparar sots i reguerons, aplanar els carrers i dificultar que s'hi formi fang.

 

"Habitualment s'efectuen aquests treballs abans de la tardor, però a més a més s'hi actua en altres èpoques de l'any si hi ha fortes pluges que tornen a malmetre els carrers", explica la regidora de Manteniment d'Espais Públics, Carme Sanz. La regidora afegeix que "es prioritza la reparació dels carrers que, per la seva pendent o altres factors, recullen les aigües d'altres vials i que, per aquest raó, presenten més sots i reguerons".

 

Els treballs tenen un cost pressupostat de 13.709,30€ i suposen la reparació i el manteniment d'una superfície total de 20.000m2. S'actua en sectors pendents d'urbanitzar i que compten amb carrers sense asfaltar. Es troben en barris com Montjuïc, el Castell, Turó Castell, la Pineda Sud, els Turons, Can Riera, els Pins de Can Riera, Sant Roc, la Sagrera i Can Clapés. Dos carrers situats a Can Riera, Sant Llorenç i Llibertat, no necessiten que s'hi facin aquests treballs perquè s'han asfaltat recentment.Imatges relacionades

  • Un dels carrers sense asfalt del barri de Can Riera.

    Un dels carrers sense asfalt del barri de Can Riera.

  • El carrer Sant Llorenç, de Can Riera, s'ha asfaltat recentment.

    El carrer Sant Llorenç, de Can Riera, s'ha asfaltat recentment.