Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

La Festa Castanyera omple la plaça de Ca l'Estruch de públic familiar

28 d'octubre de 2013Nens i nenes d'edats molt diverses i les seves famílies van gaudir aquest dissabte de la 19a Festa Castanyera i de la Mostra de Moniatos Disfressats, organitzades a la plaça de Ca l'Estruch.

 

La regidora de Festes de l'Ajuntament, Carme Sanz, es va mostrar molt satisfeta amb "la considerable afluència de gent per gaudir d'aquesta festa malgrat coincidir en horari amb el partit Barça-Madrid". Sanz va voler "felicitar els nens i nenes per la creativitat que demostren a l'hora de disfressar moniatos".

 

Bona part de la plaça va estar ocupada per la Mostra de Moniatos Disfressats, creats per alumnes de primària de diverses escoles del municipi. En total, el públic va poder contemplar uns 750 d'aquests tubercles típics de tardor, caracteritzats amb múltiples motius, ja siguin animals, màquines, personatges, vehicles... Els nens i nenes mostraven orgullosos les seves creacions a amics i familiars. A més de la mostra de moniatos alguns estudiants van aprofitar la festa per recollir fons per al viatge de fi de curs o per vendre loteria de Nadal.

 

Tot plegat, amenitzat per l'espectacle Olor de Tardor que va oferir Pep Puigdemont i Sitrus, fent cantar i ballar a grans i petits. Quan ja començava a fer-se fosc, tothom qui ho va voler va poder acostar-se fins a la porxada de la plaça per rebre una paperina amb castanyes torrades i, per als no tan joves, un got de moscatell.

 

La Feta Castanyera ha estat organitzada per l'Ajuntament, les AMPA i diverses entitats de la vila, com els Deixebles del Dimoni de la Pedra  Llarga i el Casal d'Avis.

 Imatges relacionades

 • Els menuts, passant-s'ho d'allò més bé amb Pep Puigdemont i Sidrus.

  Els menuts, passant-s'ho d'allò més bé amb Pep Puigdemont i Sidrus.

 • Amb creativitat i pintura... un moniato pot ser qualsevol cosa!

  Amb creativitat i pintura... un moniato pot ser qualsevol cosa!

 • A la Mostra de Moniatos Disfressats 2013 n'hi havia més de 700 per contemplar.

  A la Mostra de Moniatos Disfressats 2013 n'hi havia més de 700 per contemplar.

 • Voluntàries repartint castanyes i moscatell, acompanyades de la regidora Carme Sanz.

  Voluntàries repartint castanyes i moscatell, acompanyades de la regidora Carme Sanz.