Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

La diversió ha estat l'única protagonista en una nit de Cap d'Any sense incidències destacables

2 de gener de 2014La nit de Cap d'Any va transcórrer a Palau-solità i Plegamans amb normalitat, ja que la diversió va ser l'única protagonista. Un nombre important de persones que van celebrar el canvi d'any al municipi van acudir a la revetlla gratuïta que va organitzar l'Ajuntament a la Sala Polivalent.

 

L'èxit va ser tal que l'espai va omplir la seva capacitat, de 250 persones, en diverses ocasions al llarg de la nit, cosa que va obligar algunes persones a esperar a l'entrada fins que sortissin altres que es trobaven a l'interior. En total es van registrar uns 900 moviments d'entrades i sortides a la sala. La festa, organitzada per l'Ajuntament, va comptar amb la col·laboració de diverses entitats que van encarregar-se del servei de bar. Es tracta de les Cabres, les Vaques i les Empalmades. El cost de la celebració per al consistori ha estat de 2.300€, incloent-hi so, llum, decoració, cotilló, discjòquei i personal de seguretat privada destinat a l'accés i l'interior de la sala.

 

La Policia Local va efectuar una especial vigilància a l'entorn de la Sala Polivalent i al carrer Indústria, ubicacions on es van celebrar les dues festes més multitudinàries del municipi. Tan sols cal destacar un furt d'objectes personals robats de l'interior d'un vehicle aparcat al carrer Indústria i un accident de trànsit a l'avinguda Diagonal que no va causar danys personals. Un conductor va perdre el control del seu vehicle causant desperfectes a dos cotxes estacionats i a contenidors de recollida selectiva. Els agents van realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor esmentat, que va donar com a resultat un positiu administratiu.Imatges relacionades

  • La capacitat de la Sala Polivalent va estar completa en diversos moments de la nit.

    La capacitat de la Sala Polivalent va estar completa en diversos moments de la nit.

  • Les Cabres, les Vaques i l'Empalmada van col·laborar amb l'organització de la festa.

    Les Cabres, les Vaques i l'Empalmada van col·laborar amb l'organització de la festa.

  • Un discjòquei va punxar els èxits del moment per donar la benvinguda al 2014.

    Un discjòquei va punxar els èxits del moment per donar la benvinguda al 2014.

Enllaços relacionats