Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Ferreteria Estrada guanya el 13è Concurs d'Aparadors

13 de gener de 2014Ferreteria Estrada ha guanyat el premi al millor aparador en el 13è Concurs d'Aparadors que convoca l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans. A més, el mateix comerç ha guanyat també el premi al millor aparador de la població que lliura la Cambra de Comerç de Sabadell i Comarca. L'aparador mostrava una original taula parada per al Nadal, on tots els objectes són articles de ferreteria disposats com a plats, coberts, estovalles, elements decoratius...

 

A banda d'aquest premi, se n'han lliurat d'altres en diferents categories, que s'han endut els següents comerços:

 • Aparador més laboriós: Agulla, fil i didal
 • Aparador més simpàtic: Traç
 • Aparador més enginyós i original: Jorbachs
 • Aparador més nadalenc: Kissikosas
 • Aparador més valorat a les xarxes socials: Carlin

 

Aquests premis inclouen una dotació de 150€, excepte el premi de millor aparador, que atorga 450€ al comerç guanyador. Les categories esmentades són una novetat d'aquesta edició per tal de reconèixer aspectes temàtics, ja que fins a l'edició de l'any passat senzillament s'atorgaven tres premis: 1r, 2n i 3r millor aparador.

 

Lliurament de premis

Els premis es van lliurar en un acte celebrat el passat divendres a la Masia de Can Cortès, al qual hi estaven convidats els comerciants del municipi. A banda de lliurar els premis, van prendre la paraula l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el president de l'Associació de Comerciants, Jordi Bachs, i el regidor de Comerç i Turisme del consistori, Miquel Rovira.

 

L'Alcaldessa, a més de felicitar els comerços i lloar el concurs, va criticar les iniciatives legislatives del govern de l'Estat, com les lleis de racionalització i sostenibilitat de l'administració i la de liberalització dels horaris comercials, que, en el primer cas pot limitar el suport que molts ajuntaments presten al comerç local i, en el segon, perjudicar al petit comerç. Al seu torn, el regidor Miquel Rovira, a més de felicitar els concursants i el jurat, va reafirmar "el compromís de l'Ajuntament amb el comerç local" i va animar a continuar "treballant plegats". En aquest sentit va recordar algunes de les accions que duu a terme l'Associació de Comerciants per dinamitzar el comerç i el treball conjunt que fa amb la resta d'entitats del poble. Va exemplificar aquesta feina conjunta amb les accions dutes a terme durant la campanya de Nadal, "en la qual s'han posat en pràctica noves idees que han estat satisfactòries i que van sorgir d'aquesta col·laboració entre l'Ajuntament, l'Associació de Comerciants i altres entitats".Imatges relacionades

 • L'aparador premiat de Ferreteria Estrada. // Imatge proporcionada per l'Associació de Comerciants.

  L'aparador premiat de Ferreteria Estrada. // Imatge proporcionada per l'Associació de Comerciants.

 • L'Alcaldessa, Teresa Padrós, es dirigeix al públic del lliurament de premis. Darrera seu, d'esq. a dreta: Jordi Bachs i Miquel Rovira. // Imatge proporcionada per l'Associació de Comerciants.

  L'Alcaldessa, Teresa Padrós, es dirigeix al públic del lliurament de premis. Darrera seu, d'esq. a dreta: Jordi Bachs i Miquel Rovira. // Imatge proporcionada per l'Associació de Comerciants.

 • Dues representants de la Ferreteria Estrada recullen el premi de millor apardor. Amb elles: J. Bachs, T. Padrós i M. Rovira. // Imatge proporcionada per l'Associació de Comerciants.

  Dues representants de la Ferreteria Estrada recullen el premi de millor apardor. Amb elles: J. Bachs, T. Padrós i M. Rovira. // Imatge proporcionada per l'Associació de Comerciants.

Enllaços relacionats