Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

Es reasfalta un tram del carrer Costa del Sol malmès per l'obturació d'un col·lector del clavegueram

29 de gener de 2014Avui s'inicien les obres per reasfaltar un tram del carrer Costa del Sol, al barri de Can Riera. L'asfalt havia quedat malmès per l'obturació d'un col·lector del clavegueram ocorreguda el mes de juliol de l'any passat, durant un episodi de fortes pluges. Els treballs per retirar el ferm en mal estat i tornar a asfaltar obliguen a fer restriccions puntuals de trànsit en aquest carrer.

 

Tal i com explica la regidora de Manteniment d'Espais Públics, Carme Sanz, "les obres les duu a terme el Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, després que l'Ajuntament ho hagi demanat durant aquest temps". "L'Ajuntament abona quotes al Consorci per a la solució d'aquesta mena d'incidències", afegeix la regidora. I és que la reparació dels desperfectes causats per un col·lector en alta pressió són responsabilitat d'aquest ens, en compliment dels pactes assolits entre l'Ajuntament i el Consorci.

 

El passat 11 de juliol, durant un episodi de fortes pluges, un element sòlid va taponar el col·lector en qüestió. Això va fer que no absorbís l'aigua i que una part d'aquesta brollés pels embornals i una altra part es filtrés sota terra. Això va deteriorar el substrat més profund de l'asfalt. Tot i que els desperfectes no eren visibles, el fet que l'asfalt descansés sobre una base inestable hagués pogut causar a mig termini que el ferm s'enfonsés i s'esquerdés.Imatges relacionades

  • Els operaris, retirant l'asfalt malmès al carrer Costa del Sol.

    Els operaris, retirant l'asfalt malmès al carrer Costa del Sol.

Enllaços relacionats