Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

L’Ajuntament trasllada el ball de Carnaval a l’exterior del pavelló d’esports

25 de febrer de 2014Per tal d’evitar problemes en l’aforament, el Consistori ha decidit traslladar la primera part del ball a l’aparcament del costat del pavelló

 

Tot i que en un principi l’Ajuntament havia decidit celebrar el ball de Carnaval dins del pavelló d’esports Maria Víctor, la gran afluència de públic prevista ha fet modificar aquesta decisió i s’ha traslladat la primera part del ball a l’exterior de l’edifici. “D’aquesta forma –explica la regidora de Festes, Carme Sanz- evitem problemes en l’aforament, ja que la primera part del ball és on hi participa més gent i així no hem de limitar l’assistència ni la participació”. Sanz afegeix: “És un dia per passar-ho en gran, i volem facilitar la celebració de la festa”.

 

El ball seguirà estructurat en dues parts. La primera, en la que s’espera que predomini el públic familiar, finalitzarà cap a les 21h, quan és previst que el Rei Carnestoltes declari la República del Carnaval i anunciï les comparses guanyadores del concurs. En aquesta part del ball ja no caldrà comprar entrades. Totes les persones que ja l’hagi adquirit poden passar per Can Cortès perquè se’ls hi retornin els diners.

 

Després del lliurament de premis s'iniciarà la segona part del ball. En aquest cas, es continua mantenint a l’interior del pavelló, ja que s’espera una afluència menor de públic. El ball anirà a càrrec d’Òscar Rubio com a Dj. Aquesta festa s'allargarà fins a la matinada. L'aforament continuarà limitat a la capacitat del pavelló establerta al pla d’autoprotecció.

 

Concurs de comparses

Pel que fa als premis del Concurs de comparses, és important assenyalar altres novetats. En lloc d'establir 1r, 2n i 3r premi com s'havia fet en els darrers anys, en aquesta ocasió es fa una categoria més temàtica de premis:

 

 • Millor comparsa: 450€
 • Comparsa més original: 250€
 • Comparsa més animada i divertida: 250€
 • Comparsa més elaborada: 250€
 • Menció del jurat: remolc, so i grup electrògen per al Carnestoltes 2015

 

Per participar-hi cal inscriure's a la Masia de Can Cortès, de 10.00 a 21.00h de dilluns a divendres. El dissabte, de 10.00 a 14.00h. Les inscripcions estaran obertes fins al 27 de febrer. Les persones interessades en concursar han de consultar les bases, disponibles a la documentació adjunta.

 

Rua de Carnaval

La Rua de Carnaval és l'acte que obrirà les celebracions de Carnestoltes i presenta novetats vinculades al recorregut. Les comparses i carrosses s'han de concentrar a les 17.00h al Camí Reial, a l'alçada de la plaça de la Vila. Aquest serà, doncs, el punt d'inici. Des d'aquí la Rua avançarà per diversos carrers del centre del municipi fins al pavelló d'esports, que és el punt d'arribada de la Rua, de manera que el final d'aquesta serà el principi del Ball de Carnaval i de la festa.

 Imatges relacionades

 • Carnestoltes 2013. Els Dalinians.

  Carnestoltes 2013. Els Dalinians.

 • Carnestoltes 2013. Els xinesos.

  Carnestoltes 2013. Els xinesos.

 • Carnestoltes 2013. Els pingüins.

  Carnestoltes 2013. Els pingüins.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats