Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

El programa 'Divendres' de TV3 visita Palau-solità i Plegamans

11 de març de 2014A més, l'espai 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio es farà dilluns des de l'Auditori de Can Cortès

 

El magazín de tarda Divendres, de TV3, visita Palau-solità i Plegamans, des d'on emetrà una part dels continguts d'aquest programa que es pot veure en directe de dilluns a divendres, de 16.35 a 18.50h, per TV3 o mitjançant el web www.tv3.cat/divendres. Els presentadors del Divendres són Xavi Coral i Espartac Peran. Aquest últim és qui s'encarrega de dirigir diverses seccions del programa des de la unitat mòbil que es desplaça cada setmana a una població catalana diferent.

 

En concret, l'equip del 'Divendres' s'instal·larà a la plaça Onze de Setembre durant les tardes dels dies 17, 18 i 19 de març. Espartac Peran estarà acompanyat el dilluns per Màrius Serra, amb la secció Paraules en ruta, amb la qual es repassen la forma de parlar i les dites populars de la zona. Totes les persones de Palau-solità i Plegamans que ho desitgin estan convidades a participar-hi, tant en aquesta secció del dilluns com en l'enregistrament dels dos dies següents.

 

'Els optimistes'

En paral·lel, el programa Els optimistes de Catalunya Ràdio, presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix, també visitarà Palau-solità i Plegamans; en aquest cas, el dilluns 17. Seran a l'Auditori de Can Cortès, des d'on emetran el programa en directe, de 13 a 14h. També s'hi podrà assistir com a públic, sempre i quan no se superi l'aforament de la sala. Els optimistes combina música i cançons amb concursos i bon humor. Es pot escoltar mitjançant la freqüència 102.8 de la FM (Vallès Occidental) o a través del web www.catradio.cat.Imatges relacionades

  • El programa 'Divendres' emetrà els dies 17, 18 i 19 de març des de la plaça Onze de Setembre de Palau-solità i Plegamans.

    El programa 'Divendres' emetrà els dies 17, 18 i 19 de març des de la plaça Onze de Setembre de Palau-solità i Plegamans.

  • 'Divendres' a Palau-solità i Plegamans, cartell.

    'Divendres' a Palau-solità i Plegamans, cartell.

  • 'Els optimistes' a Palau-solità i Plegamans, cartell.

    'Els optimistes' a Palau-solità i Plegamans, cartell.

Enllaços relacionats