Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

L'Ajuntament i Rotary Club signen un conveni de col·laboració per a donacions benèfiques

4 d'abril de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Rotary Club de Caldes de Montbui Cingles de Bertí han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual aquest club ofereix ajuda benèfica per a les persones del municipi que ho precisin degut a situacions de pobresa o que requereixin una especial atenció.

 

Rotary Club ja ha fet la primera donació en virtut d'aquesta col·laboració, que ha estat un lot de productes d'higiene que han lliurat a Càritas Parroquial de Palau-solità i Plegamans perquè els distribueixi entre famílies del municipi amb pocs recursos econòmics. A més, des del mes de desembre Rotary Club es fa càrrec del cost del servei de menjador escolar per a tres alumnes del municipi.

 

A canvi d'aquesta col·laboració que permetrà nous ajuts i donacions, l'Ajuntament es compromet a difondre les actuacions benèfiques de Rotary Club al municipi i a permetre la col·locació d'un element identificatiu del Rotary Club a un lloc visible del municipi i que identifiqui Palau-solità i Plegamans com a Vila Rotària.

 

L'acte de signatura del conveni, que va tenir lloc ahir al vespre a la Casa Consistorial, va anar a càrrec de Pere Barrios, president de Rotary Club Caldes de Montbui, i Carmen Cabeza, Tinenta d'Alcaldia d'Acció Social de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Ho van fer acompanyats de Carme Téllez, l'única persona del municipi que és membre d'aquest club internacional.

 

Carmen Cabeza va destacar que "es tracta d'una col·laboració molt àmplia, ja que pot ser ajuda econòmica o aportacions de material, segons les necessitats que es detectin". Segons la regidora Cabeza, malgrat que l'Ajuntament té com a prioritat l'ajut social, "l'administració no sempre arriba a tot, a vegades no tant per qüestions econòmiques sinó formals"; per això, continua la regidora, "l'aportació d'entitats privades ajuda i molt".

 

Al seu torn, Carme Téllez ha relatat com s'ha iniciat la col·laboració entre Rotary Club i l'Ajuntament: "Quan vaig entrar a l'entitat vaig veure que col·laborava amb el Banc d'Aliments de Caldes de Montbui i de Sant Feliu de Codines i vaig contactar amb el de Palau-solità i Plegamans per cooperar-hi". Per últim, Pere Barrios, ha explicat breument que Rotary Club és una entitat internacional "amb finalitats absolutament benèfiques que fa una tasca similar a les que fa qualsevol ONG". A tall d'exemple, Barrios ha assegurat que l'entitat "ha dedicat milers de milions a l'eradicació de la pòlio [poliomielitis] al món i si encara no s'ha assolit aquest objectiu és per qüestions com els atemptats i assassinats en algunes parts del món contra les persones que intenten dur a terme campanyes de vacunació".Imatges relacionades

  • Barrios, de Rotary Club, signa el conveni acompanyat de la Tinenta d'Alcadia d'Acció Social, Carmen Cabeza.

    Barrios, de Rotary Club, signa el conveni acompanyat de la Tinenta d'Alcadia d'Acció Social, Carmen Cabeza.

  • D'esq. a dreta: Barrios, Cabeza i Téllez en l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Rotary Club.

    D'esq. a dreta: Barrios, Cabeza i Téllez en l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Rotary Club.

Enllaços relacionats