Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

L’Ajuntament inicia la campanya de preinscripcions a les escoles bressol municipals

22 d'abril de 2014Sota el títol 'Sens dubte, la millor opció', la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha engegat la companya de preinscripcions a les escoles bressol municipals. L'Escola Bressol Patufet i l'Escola Bressol el Sol ofereixen un total de 162 places per a infants de 0 a 3 anys.

 

 

ESCOLA BRESSOL

Lactants

1-2 anys

2-3 anys

Patufet

8

28

40

El Sol

16

29

41

 

"Aquest any volem posar l'accent en el servei que podem oferir a les famílies que treballen als nostres polígons industrials, ja que les escoles bressol municipals hi estan pròximes i els pot ajudar en la conciliació de la vida familiar i laboral", explica el regidor d'Educació, Joan Carles Tinoco. En aquest sentit, s'oferten preus, horaris (de 7.30 a 18h) i serveis flexibles per adaptar-se a les necessitats de cada família.

 

Tinoco afegeix que "la tasca educativa en aquestes edats és clau per al desenvolupament personal, tant pel que fa a la socialització com per potenciar totes les capacitats. Per aquest motiu, els equips humans de les escoles bressol Patufet i el Sol estan formats per professionals qualificats". A més, cal destacar que els dos centres estan homologats pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el que garanteix una educació integral de qualitat, amb projectes educatius específics, innovadors i experimentals.

 

L'Ajuntament ha realitzat un díptic en el que s'explica el contingut de l'oferta educativa de les escoles bressol municipals, i on es recullen els motius que les presenten com "la millor opció".

 

Per tenir un millor coneixement dels centres educatius, les escoles bressol han organitzat jornades de portes obertes per a les famílies:

 

    Escola Bressol el Sol (c. Llibreteria, s/n): Dissabte 26 d'abril del 2014, de 10.00h a 13.00h

    Escola Bressol Patufet (c. Sant Miquel, s/n): Dimecres 7 de maig del 2014, de 17.30h a 20.30h

 

La preinscripció es pot realitzar entre el 5 i el 16 de maig.Imatges relacionades

  • Una aula d'una de les escoles bressol municipals.

    Una aula d'una de les escoles bressol municipals.

  • Imatge de l'Escola Bressol El Patufet

    Imatge de l'Escola Bressol El Patufet

Enllaços relacionats