Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre

L'Ajuntament honora els professionals del consistori que fa 25 anys o més que hi treballen

19 de desembre de 2014L'equip de govern ha aprofitat el tradicional acte de felicitació nadalenca a la plantilla de l'Ajuntament per honorar els i les professionals que hi treballen des de fa 25 anys o més. Es tracta d'un total de 17 homes i dones que durant aquest mandat 2011-2015 han complert 25 anys o més de dedicació i feina al servei de la ciutadania del municipi.

 

Un d'aquests professionals és qui té el rècord. Es tracta d'un agent de la Policia Local que es va jubilar el passat mes d'abril, havent complert enguany 34 anys com a treballador municipal. Dins la llista de professionals honorats, n'hi ha de departaments molt diversos: Policia Municipal, Brigada de Jardineria, Esports, bidells d'escoles, Brigada d'Electricistes, Cultura, Brigada d'Obres, Urbanisme, Administració i Serveis Econòmics.

 

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, ha lliurat en nom del consistori un obsequi com a reconeixement als anys de feina a cadascun dels membres d'aquest grup de treballadors i treballadores alhora que ha felicitat les festes nadalenques a tota la plantilla, en un breu acte que ha tingut lloc a primera hora d'aquesta tarda a la Sala Polivalent. Ho ha fet acompanyada d'altres regidors i regidores que formen part de l'equip de govern: Àngels Marcuello, David Abascal, Miquel Rovira, Carme Sanz i Pedro Sánchez.

 

Ha dedicat un agraïment especial al grup que fa més anys que treballa a l'Ajuntament, per després dirigir-se a tota la plantilla: "Personalment estic molt satisfeta de vosaltres per ser molt bon professionals, sobretot quan hi ha hagut emergències o problemes greus, com hem viscut aquesta darrera setmana amb la ventada". "Heu demostrat en aquestes ocasions que treballeu donant-ho tot, doblant torns si cal, sense ni tan sols preguntar", ha exemplificat. Donat que aquesta és la darrera felicitació nadalenca del present mandat, Padrós ha afegit: "Espero que aquests 4 anys hagueu estat a gust treballant amb nosaltres, com ho he estat jo amb vosaltres".Imatges relacionades

  • Alguns dels treballadors i treballadores que són professionals del consistori des de fa 25 anys o més, amb l'Alcaldessa i regidors/es.

    Alguns dels treballadors i treballadores que són professionals del consistori des de fa 25 anys o més, amb l'Alcaldessa i regidors/es.

  • Treballadors/es de l'Ajuntament que han pogut acudir a l'acte de felicitació nadalenca.

    Treballadors/es de l'Ajuntament que han pogut acudir a l'acte de felicitació nadalenca.

  • L'Alcaldessa i els regidors i regidores presents en l'acte de felicitació.

    L'Alcaldessa i els regidors i regidores presents en l'acte de felicitació.