Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

L’Ajuntament decideix l’exempció de la taxa de les restes de poda a la Deixalleria amb motiu de la ventada durant 4 mesos

30 de desembre de 2014L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha decidit fer una exempció del pagament de la taxa per les restes de poda durant els propers 4 mesos degut a la ventada del passat 9 de desembre.

 

Segons explica l’alcaldessa, Teresa Padrós, “ens hem trobat que els veïns del poble que estan portant les restes de la poda de la ventada a la Deixalleria, sobrepassen els 1.000 kg que marca l’ordenança com a límit per a aquestes restes. A partir d’aquesta quantitat, l’ordenança fiscal obliga a pagar, però és impensable que l’Ajuntament apliqui la taxa per un fet que ha estat puntual i que ha suposat una situació d’emergència al poble”.

 

“En aquest sentit –afegeix- hem parlat amb el regidor de Medi Ambient, Pedro Sánchez, i hem decidit que de desembre a març es farà una exempció d’aquesta taxa per a tothom que porti les restes de la ventada a la Deixalleria”.

 

De la mateixa forma s’explica Sánchez. “No podem sancionar als veïns que estan fent l’esforç de retirar les restes d’arbres de les seves propietats i les estan portant a la Deixalleria”.

 

Els veïns que ja han portat restes a la Deixalleria i que han rebut l’avís automàtic del pagament de la taxa, no l’hauran de realitzar. A partir d’avui, els propietaris que portin les restes vegetals a la Deixalleria, rebran el mateix avís, però amb un text afegit que confirma l’exempció del pagament de la taxa fins el proper mes de març.

 Imatges relacionades

  • Feines de neteja d'un camí bloquejat per arbres caiguts.

    Feines de neteja d'un camí bloquejat per arbres caiguts.