Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

L'Ajuntament lamenta la pèrdua del regidor Joan Segrelles i decreta tres dies de dol

1 de juliol de 2015L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans lamenta profundament la pèrdua de Joan Segrelles Grau, ocorreguda aquesta passada nit. Joan Segrelles ha estat Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern en el mandat 2011-2015, quan també va dur les carteres d'Ocupació, Empresa i Indústria, i va ser regidor d'Hisenda i Solidaritat en el mandat 1999-2003. En ambdós casos, com a representant del grup municipal PSC.

 

L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol i ha col·locat a mig pal les banderes de la Casa Consistorial. El consistori vol traslladar així el condol i la solidaritat del municipi enveres la seva família i els seus amics i companys.

 

Joan Segrelles va néixer al 1953 a Canals, al País Valencià. En la darrera època s'havia dedicat professionalment a la direcció de les finances d'empreses. Junt amb la seva família, era veí de Palau-solità i Plegamans des del 1976. Vinculat a diverses associacions del municipi, va formar part de l'AMPA de l'Escola Josep M. Folch i Torres als anys 90, època en la que també va iniciar la militància al PSC. D'aquesta manera va canalitzar la seva vocació de servei públic a la ciutadania de Palau-solità i Plegamans.

 

L'Alcaldessa Teresa Padrós ha expressat a Ràdio Palau unes paraules de condol i de record per Joan Segrelles: "Era una persona alegre, amb molt caràcter i molt decidit, però també amb una sensibilitat extrema". "Tenia un gran sentit de la disciplina i la rectitud. Era fort i no fallava mai en els compromisos que adquiria, però alhora era molt entranyable, molt bona persona i molt solidari", ha afegit Padrós.

 

En la seva tasca com a regidor, Padrós ha recordat les iniciatives solidàries que va promoure en el mandat 1999-2003. Per exemple, va organitzar i va formar part d'un grup de voluntaris del poble per netejar les costes gallegues del chapapote vessat pel vaixell Prestige. També un viatge de cooperació que va fer amb altres representants de l'Ajuntament per ajudar al desenvolupament d'aquella societat.

 

L'Alcaldessa també ha destacat l'obra de Segrelles com a regidor en el mandat 2011-2015. "Va prendre una determinació molt forta per crear plans d'ocupació i dotar-los amb recursos del consistori i per crear feina per a la gent". A més, ha recordat que Segrelles va promoure la creació dels Premis a l'Emprenedoria, per ajudar a aquelles persones que s'esforcen per crear un negoci. Pel que fa als comptes municipals, Padrós ha lloat la seva tasca en la gestió: "Va ser estricte i va aconseguir reconduir l'economia de l'Ajuntament".Imatges relacionades

  • Dol per Joan Segrelles.

    Dol per Joan Segrelles.

  • Banderes a mig pal amb motiu dels tres dies de dol per la defunció de Joan Segrelles.

    Banderes a mig pal amb motiu dels tres dies de dol per la defunció de Joan Segrelles.

  • Joan Segrelles en el Ple Municipal d'octubre del 2014.

    Joan Segrelles en el Ple Municipal d'octubre del 2014.