Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El 17 d'agost és la data límit per presentar fotografies al Concurs de Festa Major 2015

#Cultura
#Festes

29/7/2015

El 17 d'agost s'acaba el termini per presentar imatges al Concurs de Fotografia de Festa Major 2015. El concurs és obert a tothom a qui li agradi la fotografia. Es poden presentar imatges de dos temes i, en cadascun d'ells, a dues tècniques: en color i en blanc i negre.

 

  • Tema A: Lliure (en color i en blanc i negre)
  • Tema B: Palau-solità i Plegamans (en color i en blanc i negre)

Fins al 31 de juliol s'han de lliurar les fotografies a la Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56), de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 16 a 21h. Durant el mes d'agost s'han de presentar a la Casa Consistorial (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 15h.

 

Es poden entregar un màxim de tres fotografies per autor i tema, que no hagin estat premiades i que siguin inèdites en aquest concurs. El màxim total per autor és de sis fotografies. Les persones interessades en participar-hi han de consultar les bases del Concurs de Fotografia de Festa Major 2015 per conèixer els detalls sobre com s'han de presentar i les condicions per fer-ho.

 

Els lliurament de premis es farà el 30 d'agost, a les 20.45h, a la plaça de la Vila, a la mitja part de la cantada d'havaneres de Festa Major. Hi ha diversos premis. Un d'ells és l'Especial Josep Segalés, que atorga tres premis a autors residents al municipi, de 300, 200 i 100€, respectivament. A banda d'aquest, hi ha tres premis i tres trofeus per tècnica i tema (12 en total). El 1r premi de cada tema i tècnica està dotat amb 250€; el 2n, amb 150€; i el tercer, amb 100€.

 

Totes les fotografies presentades al concurs s'exposaran a la Masia de Can Cortès del 28 d'agost al 5 de setembre.

Torna



Comparteix aquest contingut