Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 23 d'abril

Ràdio Palau estrena avui la temporada 2015-2016 amb força novetats

5 d'octubre de 2015Ràdio Palau (91.7 FM / www.radiopalau.cat) estrena avui la temporada 2015-2016. Bona part de l'equip professional i de col·laboradors que fan possible l'emissora van fer un programa especial en directe, aquest dissabte, des del mercat setmanal, per apropar aquest mitjà a l'audiència.

 

Marc Sanabria, regidor de Comunicació, va formar part de la trobada, on va explicitar "l'aposta de l'Ajuntament perquè Ràdio Palau sigui el mitjà públic de referència al municipi". Alhora, es va mostrar "content per poder contribuir a l'objectiu que Ràdio Palau es faci cada vegada més gran".

 

Quant a les novetats, cal destacar que l'esport local pren protagonisme, a través del nou programa Palau d'Esports, els dilluns i divendres a les 19.20h, de la mà de Jordi Martín. El dilluns es farà un repàs del més destacat dels partits i competicions que els equips locals hagin disputat el cap de setmana. El divendres es donarà la informació prèvia dels partits i competicions que han de tenir lloc. Palau d'Esports s'emetrà just després del Palau Notícies, l'informatiu local de referència que s'emet a les 19.00h, de dilluns a divendres, i que elaboren Eduard Garcia, director de l'emissora, i Sira Riera.

 

El meu carrer, el magazín de tarda, s'emet aquesta temporada de dimarts a dijous, a partir de les 19.20h, també després del Palau Notícies. La principal novetat del magazín és la incorporació de Maria Mas com a nova presentadora. És l'espai en què tots els temes d'interès local hi tenen cabuda: cultura, música, actualitat...

 

Ja a la nit s'estrenen dos programes nous, fets per col·laboradors de l'emissora. El primer és educatiu, Cuando los niños duermen, amb Noemí Núñez i Pepe Delpueyo, tots els dilluns, a les 22h. A la mateixa hora, però els dimarts, sonarà el nou espai musical Enrocats, amb Jordi Joan Martínez i Isma Silva.

 

Laura González i Sònia Garcia són dos nous fitxatges, com a col·laboradores de l'emissora, ja que coordinaran i presentaran l'Espai Adispap -cada dimarts, a les 20.30h-, el programa que des de fa unes quantes temporades dóna veu a l'associació de discapacitats de la vila i als seus membres.

 

A més de les novetats esmentades, la graella de programació de la temporada 2015-2016 conté espais variats per a tota mena de gustos, fets, en bona part, per persones i entitats col·laboradores.

 Imatges relacionades

  • Bona part de l'equip que fa possible Ràdio Palau, en un progrma especial des del mercat setmanal.

    Bona part de l'equip que fa possible Ràdio Palau, en un progrma especial des del mercat setmanal.

  • Maria Mas, Jordi Martín, Sira Riera i Eduard Garcia, en el programa especial de presentació de temporada de Ràdio Palau.

    Maria Mas, Jordi Martín, Sira Riera i Eduard Garcia, en el programa especial de presentació de temporada de Ràdio Palau.

Enllaços relacionats