Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 19 de gener

L'Ajuntament ha sortejat avui les parcel·les dels Horts Municipals

28 d'octubre de 2015Només 3 de les 78 sol·licituds s'han quedat sense llicència

 

L'Ajuntament ha realitzat avui el sorteig per adjudicar les 75 parcel·les dels Horts Municipals que s'han creat als terrenys municipals de Can Boada Vell. Les persones que n'han aconseguit una la podran utilitzar durant 3 anys amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

 

Donat que hi havia 78 sol·licitants, només 3 s'han quedat sense parcel·la, si bé passaran a la llista d'espera per si alguna de les persones que han aconseguit una renuncien a utilitzar-la o perden el dret d'ús. Un dels requisits que han de complir és satisfer la fiança de 50€ abans del 24 de novembre. Les que no realitzin aquest ingrés passat el termini perdran el dret d'ús.

 

El sorteig s'ha realitzat avui, a les 14h, a Can Cortès. Ha estat públic i obert. Hi han acudit una trentena de sol·licitants. També hi eren presents l'Alcaldessa, Teresa Padrós, i la regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fernández, a més de personal tècnic de l'Ajuntament. L'Alcaldessa ha explicat que no es poden dir els noms dels i les sol·licitants per complir amb la llei de protecció de dades. Per aquest motiu s'identifiquen a l'anunci oficial del resultat del sorteig amb les quatre darreres xifres i la lletra del DNI.

 

En primer lloc, s'han mostrat 78 fitxes iguals, de fusta i rodones. Cadascuna d'elles duia gravats els números que van de l'1 al 78. Totes han estat introduïdes en una bossa opaca. Una senyora del públic ha fet de mà innocent i ha extret una d'aquestes fitxes, la número 31. Per tant, i de forma correlativa, han estat premiades totes les persones sol·licitants que tenien adjudicats els números que van del 31 al 78 i de l'1 al 27. Així, han quedat exclosos el 28, 29 i 30, que es corresponen a les persones que passaran a la llista d'espera. Tots els números s'han atorgat als i les sol·licitants abans del sorteig i per ordre d'inscripció.

 

Les persones que guanyin el dret d'ús d'una parcel·la hauran de complir amb el Reglament d'ús dels Horts Municipals. Entre altres aspectes, s'estableix que han d'ingressar una fiança de 50€ que es retornarà quan finalitzi la llicència d'ús si no s'han causat danys o desperfectes. També que han de satisfer una taxa de 40€ per parcel·la i any. En total, els Horts Municipals compten amb un centenar de parcel·les situades en dos camps que sumen uns 9.500 metres quadrats de superfície. Una part dels horts s'adjudicaran des dels Serveis Socials a persones i famílies amb necessitats especials.

 

Es pot consultar més informació de la creació i sorteig d'aquest nou espai públic a la pàgina web dels Horts Municipals.Imatges relacionades

 • 151028 hortsmunicipals sorteig

  151028 hortsmunicipals sorteig

 • 151028 hortsmunicipals sorteig fitxes

  151028 hortsmunicipals sorteig fitxes

 • 151028 hortsmunicipals sorteig fitxes bossa

  151028 hortsmunicipals sorteig fitxes bossa

 • Un dels camps que acolliran els Horts Municipals.

  Un dels camps que acolliran els Horts Municipals.

 • Un dels camps que acolliran els Horts Municipals.

  Un dels camps que acolliran els Horts Municipals.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats