Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Una vintena de persones acudeixen a la xerrada sobre l'ús dels medicaments

#Gent Gran

Una vintena de persones han assistit aquest matí a la xerrada sobre el bon ús dels medicaments, que s'adreçava a la gent gran. La xerrada, organitzada per l'Ajuntament, el Col·legi de Farmacèutics i l'Institut Català de la Salut, ha anat a càrrec de dues farmacèutiques de la vila.

 

Carme Sanz, Tinenta d'Alcaldia i regidora de Gent Gran, ha acudit a la trobada per donar la benvinguda totes les persones que hi han anat i animar-les a exposar tots els dubtes que tinguin al voltant d'aquest tema. "Sovint ens pensem que sabem quins medicaments ens van bé quan ens trobem malament, però els hem de prendre sempre sota la prescripció d'un professional", ha comentat posant-se ella mateixa com a exemple.

 

La xerrada ha començat amb un qüestionari que han respost les persones que hi eren presents. Després, les dues farmacèutiques han entrat en matèria, exposant la importància de seguir correctament els tractaments. S'ha seguit un mètode força participatiu, obrint un torn de preguntes per donar resposta a tots els dubtes.

Comparteix aquest contingut