Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 22 de gener

Xerrada a l’Institut Ramon Casas i Carbó en el Dia Mundial del Consumidor

15 de març de 2016 

Els i les alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó participen aquesta setmana en unes xerrades sobre consum que organitza el propi centre i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) en col·laboració amb la Xarxa Local de Consum (Diputació de Barcelona) i la Coordinadora d’Usuaris de Sanitat, Salut, Alimentació i Consum (CUS).

 

Avui, 15 de març, Dia Mundial del Consumidor, han estat dos els grups de 3r d’ESO els que han fet la xerrada. La resta de grups d’aquest curs la faran aquest dijous. En total són uns 150 alumnes els que realitzen aquesta activitat. De fet, l’institut realitza aquesta setmana el crèdit de síntesi, en el que tracten a fons els temes de consum.

 

En la xerrada tracten conceptes bàsics com els drets de les persones consumidores, com fer-los valer davant possibles abusos o incompliments, les obligacions que s’han de respectar per poder exercir-los així com les vies de reclamació. Els i les alumnes hi han participat activament, fent tota mena de preguntes i expressant reflexions i opinions.

 Imatges relacionades

  • Xerrada sobre consum a l'Institut Ramon Casas i Carbó.

    Xerrada sobre consum a l'Institut Ramon Casas i Carbó.

Enllaços relacionats