Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 19 de juliol

Comunicat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en relació a l’actuació judicial realitzada durant aquest matí

4 de maig de 2016 

L’Autoritat judicial delegada a l’efecte i agents de forces i cossos de seguretat de l’Estat s’han presentat a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans aquest matí, a les 10 hores, per demanar informació en relació a uns expedients administratius, que han estat facilitats pels serveis administratius de l’Ajuntament. Els expedients demanats no es corresponen a cap tema urbanístic, sinó que estan relacionats amb la prestació de serveis a la ciutadania i són de mandats anteriors. Una vegada acabada aquesta actuació, les autoritats han marxat de l’Ajuntament.

 

No s’ha practicat cap detenció, tal i com han informat erròniament alguns mitjans de comunicació. Tampoc s’ha requerit la presència de cap càrrec polític de l’actual mandat ni d’anys anteriors. En relació a aquests fets, s’ha decretat secret de sumari i és per aquest motiu que el Consistori no pot donar més informació al respecte.

 

Des de l’Ajuntament es confia en la professionalitat i diligència dels tècnics municipals i dels diferents governs i càrrecs eventuals (CiU, ERC i PP 2007-2011; PSC, ICV i VdePsip 2011-2015; PSC, CiU i Ganemos) que han gestionat el Consistori els últims anys.Imatges relacionades

  • Façana de la Casa Consistorial, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Façana de la Casa Consistorial, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.