Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 18 de gener

El 16 de maig és la data límit per consultar i rectificar les dades personals del cens electoral

11 de maig de 2016La ciutadania amb dret a vot en les properes eleccions a les Corts Generals, que se celebren el 26 de juny, pot consultar les seves dades del cens electoral fins al 16 de maig. Aquesta és també la data límit per presentar reclamacions si les dades no són correctes.

 

La Casa Consistorial de Palau-solità i Plegamans (pl. de la Vila, 1) és un dels indrets on es pot realitzar aquesta consulta i exercir el dret a rectificació de les dades, si s’escau. De dilluns a divendres es pot consultar el cens i fer reclamacions a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans de 9 a 20h. Dissabte, de 9 a 14h.

 

També es pot consultar el cens electoral a les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral o a la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística. Si s’opta per aquest última opció (via Internet) cal acreditar la identitat amb un certificat electrònic reconegut. L’Oficina del Cens Electoral compta amb un número de telèfon (901.101.900) per resoldre dubtes sobre la consulta i rectificació de dades al cens electoral i altres qüestions relacionades amb actuacions de la seva competència. Les persones que resideixen a l’estranger també poden comprovar les seves dades d’inscripció als consolats de l’Estat Espanyol.Imatges relacionades

  • Façana de la Casa Consistorial, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Façana de la Casa Consistorial, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats