Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

Enquesta per iniciar l’elaboració del primer reglament de Participació Ciutadana

13 de maig de 2016L’Ajuntament convida a tota la ciutadania de Palau-solità i Plegamans a omplir l’enquesta ‘on-line’ per tal d’iniciar l’elaboració del primer reglament de Participació Ciutadana del municipi.

 

“L’enquesta té l’objectiu de fer una primera anàlisi de les expectatives de la ciutadania envers la participació ciutadana; és l’inici del procés”, explica Marc Sanabria, regidor de Participació Ciutadana. “A partir d’aquí –continua Sanabria-, amb l’anàlisi de les dades que reculli l’enquesta, ens posarem a treballar amb tots els partits polítics i les entitats de la vila sobre el nou reglament”. Tal i com amplia el regidor, el text que es durà al Ple Municipal vol recollir els espais existents de participació ciutadana i incloure noves iniciatives en aquest àmbit. “L’Ajuntament ja ha iniciat contactes amb l’àrea de Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona, que ens assessorarà i ajudarà en l’elaboració del reglament”, comenta Sanabria.

 

Les respostes que es recullin via ‘on-line’ se sumaran a les expressades en les prop de 150 enquestes en format paper que es van omplir a l’estand que l’Ajuntament va instal·lar al Comerç Fest, la fira comercial local que es va celebrar a principis d’abril.Imatges relacionades

  • Festa Major 2015. Imatge presa per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Festa Major 2015. Imatge presa per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats