Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

Unes 800 persones gaudeixen de la Festa de la Gent Gran

17 de maig de 2016Unes 800 persones van acudir aquest dissabte al pavelló d’esports per gaudir de la Festa de la Gent Gran, que organitza cada any l’Ajuntament en col·laboració amb el Casal de la Gent Gran. La festa, pressupostada en uns 20.000€, va constar d’un dinar i de les actuacions de Mayte Carreras, Joan Gimeno i Ballet Badeba.

 

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, destaca del col·lectiu i del Casal de la Gent Gran que “són gent molt activa i molt participativa, que col·labora en bona part dels actes que s’organitzen al poble i sempre que se’ls hi demana”.

 

En la mateixa línia s’expressa Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Gent Gran: “Es mereixen que se’ls faci un homenatge, perquè són molt grans i perquè sempre estan disposats a ajudar”. Respecte a l’organització de la festa, Sanz concreta que es decideix braç a braç amb el Casal de la Gent Gran: “Aquest any han volgut continuar en la mateixa línia que els anteriors, en el sentit de gaudir d’un espectacle que combinés humor i música”.

 

La Festa de la Gent Gran serveix també per fer un reconeixement especial a les persones més longeves del municipi. Un total de 44 van rebre una rajola commemorativa amb el seu nom gravat pel fet de tenir 90 o més anys. A més, 4 superen els 100 anys, havent-hi una que compta amb 104.Imatges relacionades

  • 160517 festagentgran02

    160517 festagentgran02

  • 160517 festagentgran01

    160517 festagentgran01