Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Palau-solità i Plegamans acull la cursa final de la Copa Derbi Variant 2016

#Esports

7/11/2016

Palau-solità i Plegamans va acollir ahir la cursa final de la Copa Derbi Variant 2016, una competició de resistència que ha esdevingut tot un homenatge al popular ciclomotor Derbi Variant. Un total de 38 equips, amb desenes de pilots –entre 2 i 3 per equip-, van fer rugir de valent aquesta coneguda màquina.

 

La competició s’estructura en dues categories: Proto i Sèrie. En la primera es permet fer més modificacions sobre el model original que en la segona. La cursa d’ahir, l’última de la Copa Derbi Variant 2016, va ser precedida de sis proves més, celebrades a la Garriga, St. Andreu de Llavaneres, l’Ametlla Parc, Sta. Eulàlia de Ronçana, Curró i Bigues i Riells.

 

La cita palauenca va regalar tres hores d’espectacle, soroll de motor i emoció competitiva en un circuit condicionat pel Moto Club Palau al costat del Camp Municipal de Futbol Francesc Serracanta. El públic va respondre a la cita, acudint en massa per admirar la perícia dels pilots i els equips per fer-se amb els trofeus d’una competició on la velocitat és tan important com la resistència, el treball en equip i la mecànica.

 

Joan Marsal, president del Moto Club Palau, es mostrava satisfet en declaracions al programa Palau d’Esports de Ràdio Palau, poc abans de finalitzar la carrera: “Tothom ens diu que està molt content amb el desenvolupament de la cursa, que està tenint un resultat molt satisfactori”. Marsal va explicar com l’entitat va assumir el repte d’organitzar una cursa d’aquestes característiques “un cop l’Ajuntament va confirmar el seu suport i que un propietari ens cedís l’ús del camp”.

 

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el regidor d’Esports, Miquel Rovira, van acudir a la cita en representació del consistori. “Felicitem el Moto Club Palau per l’empenta a l’hora d’organitzar esdeveniments i per l’èxit que aconsegueixen, tant pel públic que atreuen com per la qualitat dels actes”, afirma el regidor, qui també subratlla que “l’Ajuntament continuarà donant suport a les iniciatives que organitzi l’entitat”. Alhora aprofita per agrair “la cessió del camp per part de la propietat per poder fer-hi el circuit i la col·laboració del Futbol Club Palau-solità i Plegamans per cedir instal·lacions i adaptar horaris”.

 

Tant Padrós com Rovira van encarregar-se de lliurar els premis als equips guanyadors (1r, 2n i 3r lloc) en cadascuna de les dues categories. A més, es va obsequiar amb una copa als tres millors equips de Palau-solità i Plegamans que van participar a la cursa: Motos Chesca, Motos Chesca S i Palau Ceràmic.

Torna



Comparteix aquest contingut