Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

El Punt VAC celebra el primer any de funcionament amb l’exposició “Es porta a dins” i una xerrada

28 de novembre de 2016L’Auditori de la Masia de Can Cortès acollirà fins el 16 de desembre l’exposició sobre voluntariat “Es porta a dins” just quan s’acompleix el primer aniversari del Punt de Voluntariat d’Acció Ciutadana (Punt VAC).

 

L’acte inaugural, amb una xerrada a càrrec de la Federació Catalana de Voluntariat Social, es farà aquest dijous 1 de desembre (20h) amb la presència de l’alcaldessa, Teresa Padrós, del regidor de Serveis Socials i Voluntariat, Jaume Oliveras, i del voluntari de la Federació, Juan Maria Ferré.

 

Aniversari

Durant aquest primer any, des del Punt VAC s’han organitzat reunions amb centres educatius per impulsar el Servei Comunitari per a alumnes de l’ESO, així com trobades amb entitats culturals per oferir-los suport i assessorament. També s’han fet crides de voluntariat per a activitats organitzades per diferents agrupacions i s’han difós activitats solidàries de participació de tota la província de Barcelona.

 

El Punt VAC és un lloc de trobada, orientació i assessorament, per coordinar entitats i persones amb vocació d’ajudar. Aquest espai de participació va encetar l’any passat un registre d'entitats, una oficina d’assessoria i un servei per derivar a les persones voluntàries a les activitats que més s'adeqüin al seu perfil. De moment, s’hi han adherit 9 associacions i 14 persones han estat informades i adreçades a associacions per col·laborar com a voluntaris.

 

El Punt VAC ofereix informació sobre el tipus d’entitats i projectes que es desenvolupen a Palau-solità i Plegamans, fer de contacte i col·laborar puntualment o periòdicament amb alguna entitat de la vila. Així, també dóna informació i assessorament sobre cursos de formació en l’àmbit del voluntariat i l’associacionisme.Imatges relacionades

  • Cartell de la xerrada i l'exposició

    Cartell de la xerrada i l'exposició