Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de juny

La Fira de Santa Llúcia compta aquest any amb 65 parades

14 de desembre de 2016Aquest cap de setmana s’organitza a Palau-solità i Plegamans la tradicional Fira de Santa Llúcia. Aquest mercat nadalenc de la vila s’instal·la a la Zona de Vianants del centre, la plaça Onze de Setembre, la plaça de la Vila i Camí Reial, dissabte 17 i diumenge 18, al matí i la tarda d'ambdós dies.

Hi haurà 65 parades amb guarniments nadalencs, productes d’alimentació, d’ONGs i AMPAS. La Fira també comptarà amb 5 estands més de tallers per als infants (tatoos, ceràmiques, i fang), explica Miquel Rovira, regidor de Fires i Mercats, qui afegeix que les previsions sobre el nombre de visitants són optimistes: “La ubicació està consolidada i s’ha demostrat que concentrar les parades en aquest espai ha estat un encert. Així, convidem a tota la població que vingui a participar en aquesta fira”.

També s’instal·larà un punt informatiu sobre la fira i sobre el municipi, per tal que les persones que vinguin d'altres viles coneguin l'oferta turística, cultural i gastronòmica local.

Un any més, la Fira de Santa Llúcia és també el marc de diverses iniciatives solidàries. Dissabte a la tarda (18h) hi serà present el Tió Solidari, cedit per l'empresa L'Espectacleria, per tal que tothom qui ho vulgui hi dipositi aliments en benefici de Cáritas Parroquial. A la mateixa hora es farà una demostració del joc de taula Catan. Diumenge a partir de les 11,30h tindrà lloc la IV edició del Taller consum responsable, segur i proximitat.

La cloenda de la fira tornarà a ser, com l’any passat, a les 19.30h. El sorteig de la cistella de Nadal que organitzen els comerços participants a la fira tindrà lloc mitja hora abans, a les 19h.

La marató de TV3

Durant la jornada de diumenge, la solidaritat se centrarà en donar suport a la Marató de TV3, que es dedicarà enguany a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals. Diferents entitats de la vila organitzaran una botifarrada i un seguit d'actuacions durant el diumenge amb la intenció de recaptar fons i sensibilitzar les persones que visitin la Fira de Santa Llúcia.

D’altra banda, el mateix diumenge, es farà la tradicional caminada a Gallecs en solidaritat amb la Marató. El grup de Palau-solità i Plegamans sortirà a les 10h des de la plaça de la Vila fins a l'Espai Natural, on es faran diverses activitats solidàries organitzades pel Consorci de Gallecs, ajuntaments de l'entorn i altres entitats.Imatges relacionades

 • Programació de la Fira de Santa Llúcia 2016

  Programació de la Fira de Santa Llúcia 2016

 • Façana de l'Ajuntament il·luminada durant la Fira 2015

  Façana de l'Ajuntament il·luminada durant la Fira 2015

 • Flors i altres obsequis a la Fira

  Flors i altres obsequis a la Fira

 • Productes nadalencs i guarniments

  Productes nadalencs i guarniments

 • Parades de la Fira de Santa Llúcia

  Parades de la Fira de Santa Llúcia

Documentació adjunta