Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El delegat del Govern, Miquel Àngel Escobar, visita Palau-solità i Plegamans

#Alcaldia
#Unica

 

Miquel Àngel Escobar, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, ha visitat avui el Palau-solità i Plegamans i s’ha reunit amb Teresa Padrós, Alcaldessa del municipi, i amb els regidors i regidores de l’Ajuntament Miquel Rovira, Carme Sanz, Laura Navarro i Luisa Fernández.

 

Padrós ha traslladat al delegat diferents qüestions d'interès municipal, entre elles la construcció de la nova Biblioteca Municipal. Sobre aquest tema, l’Alcaldessa ha demanat al delegat una aportació econòmica per col·laborar en la despesa d’aquest equipament. Així, han parlat de les millores al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor o de la necessitat de l’institut-escola, entre d’altres.

 

També li ha recordat el procés de desenvolupament econòmic que l’Ajuntament vol per a la vila: “Nosaltres tenim terrenys a disposició de la Generalitat per a la instal·lació de nous polígons i noves indústries que ens permetin crear ocupació i més creixement.” 

Teresa Padrós ha aprofitat la visita del delegat del Govern per reclamar-li el deute històric que manté la Generalitat amb l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i que puja a 843.803,57 euros, tot i que l’Administració només reconeix poc més de 530.000 euros. Escobar ha assegurat que la delegació, i ell personalment, farà “tots els esforços per aconseguir eixugar aquest deute quan abans millor”.

 

La visita s’emmarca en el programa de treball del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona per conèixer de prop la realitat i les necessitats dels municipis i oferir-los el suport de la Delegació. “Amb aquests trobades ens posem a disposició dels alcaldes i alcaldesses per mantenir contactes habituals i compartir la visió de futur que faci avançar els municipis”, ha dit Escobar.

 

Miquel Àngel Escobar ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i després ha fet un recorregut pel municipi acompanyat de l’Alcaldessa i els regidors. En aquest itinerari, han visitat els terrenys on s’ha d’aixecar la nova Biblioteca Municipal, l’escola Can Periquet, el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor i  la Prefectura de la Policia Local.

Comparteix aquest contingut