Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

‘Okapi’, teatre contra el càncer, aquest dissabte, al Teatre de la Vila

#Cultura
#Sanitat

A banda de l’obra, s’instal·la una parada informativa al Mercat Setmanal en el Dia Mundial contra el Càncer

 

Demà, 4 de febrer, és el Dia Mundial contra el Càncer. Palau-solità i Plegamans serà l’escenari de dues iniciatives que tenen l’objectiu de donar suport a la investigació contra la malaltia i d’informar sobre l’ajuda que s’ofereix a les persones que la pateixen.

 

La primera d’elles és la representació de l’obra de teatre ‘Okapi’. Tindrà lloc a les 18.00h, al Teatre de la Vila. La recaptació de l’entrada (5€ per persona) es destinarà a la investigació sobre càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, en col·laboració amb l’Associació Pulseras Candela. L’obra, organitzada per l’Associació Dones per les Dones, serà representada per l’Aula de Teatre de Montcada i Reixac. Es tracta d’una adaptació del text original d’Ana Diosdado, una comèdia dramàtica que té lloc en una residència de gent gran. L’entrada d’un rodamón, que, com els okapis, no pot viure en captivitat, provoca canvis i emocions en tots els personatges.

 

L’altre esdeveniment que té lloc a la vila en el Dia Mundial contra el Càncer és la instal·lació al Mercat Setmanal d’una parada informativa de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Hi serà, doncs, durant el matí del dissabte 4 de febrer. Servirà per explicar les ajudes i recursos que s’ofereixen a les persones que pateixen la malaltia i a les seves famílies, a més d’informar sobre altres aspectes relacionats amb el càncer.

Comparteix aquest contingut