Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

Plantada d’arbres i activitats per celebrar els dies mundials dels Boscos i l’Aigua el 18 de març

6 de març de 2017Es plantaran arbres per celebrar els naixements de nadons al 2016 a Palau-solità i Plegamans

 

Palau-solità i Plegamans se suma a la celebració del dies mundials dels Boscos i de l’Aigua amb una festa popular que tindrà lloc el dissabte 18 de març, a les 11.00h, al parc del carrer Illes Balears (Can Riera). A la festa s’hi farà una xocolatada per començar, i continuarà amb la plantada dels arbres, jocs i tallers per a tothom. També es podran fer experiments sobre el cicle de l’aigua, la contaminació, els boscos i els incendis.

 

És una festa oberta, a la que tothom hi està convidat, però hi tindran un protagonisme especial els 121 nens i nenes de la vila que van néixer durant el 2016. Les seves famílies estan convidades a plantar un arbre per celebrar l’arribada del nadó. Cal, però, que confirmin la seva participació al correu electrònic oficina21@palauplegamans.cat o al telèfon 93.864.80.56 abans del 10 de març.

 

“Ens fa molta il·lusió compartir l’alegria que suposa l’arribada d’un nou membre a la família i al poble amb una activitat que simbolitza la iniciació al respecte dels valors naturals”, ha escrit Luisa Fernández, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, en una carta que s’ha enviat a les famílies dels nadons.Imatges relacionades

  • 160314 festa plantadaarbres01

    160314 festa plantadaarbres01

  • Cartell del Dia dels Boscos i l'Aigua

    Cartell del Dia dels Boscos i l'Aigua

  • 160314 festa plantadaarbres jocs public 3

    160314 festa plantadaarbres jocs public 3