Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 19 de gener

Encara hi ha temps per revisar gratuïtament els receptors de TDT afectats pel servei de telefonia mòbil 4G

27 de març de 2017L’inici de la prestació del servei de telefonia mòbil de 4ª Generació (4G en la banda de 800 MHz) fa uns mesos a Palau-solità i Plegamans ha produït afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT). Per solucionar aquests problemes, l'entitat LLEGA800 ha dut a terme al municipi durant sis mesos i de manera gratuïta les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT que han tingut problemes i que han sol·licitat la revisió.

 

El termini per sol·licitar de manera gratuïta les actuacions per part dels usuaris de TDT finalitzarà el proper 6 d’abril. Per tant, en cas de qualsevol dubte o de voler sol·licitar la revisió, encara es pot trucar al telèfon de contacte de LLEGA800, 900.833.999, on es facilita tota la informació referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions de telefonia mòbil.

 

 

En el cas que en el futur a Palau-solità i Plegamans s’encenguin noves estacions basi de telefonia mòbil, en la banda de 800 MHz, es tornaria a informar a l’Ajuntament de la situació i s'atendrien de forma gratuïta les incidències que es produïssin, obrint-se un nou termini de sis mesos des de la data d'encès.Imatges relacionades

  • Una de les estacions de telefonia mòbil del municipi

    Una de les estacions de telefonia mòbil del municipi

Enllaços relacionats