Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

Comencen les obres per transformar Can Periquet en el segon institut públic de la vila

22 de juny de 2017Avui, un cop finalitzat el curs escolar 2016-2017, han començat oficialment les obres que han de transformar l’escola Can Periquet en el segon institut públic del municipi. Aquest matí s’ha formalitzat la signatura d’inici d’obres pels actors implicats. En definitiva, s’han posat en marxa els primers tràmits, per la qual cosa encara es trigarà uns dies en veure-hi operaris i maquinària treballant-hi.

 

Al setembre, quan arrenca el curs 2017-2018, Can Periquet s’estrenarà com a Centre d’Educació Secundària amb dos grups de 1r d’ESO. L’edifici, però, continuarà acollint l’actual escola fins que els nens i nenes que al setembre inicien 5è i 6è curs finalitzin la primària. És a dir, comencen ara uns anys de transició en els que l’escola s’anirà buidant d’alumnes mentre l’institut creixerà fins tenir els quatre cursos d’ESO.

 

El 22 de març es va celebrar una xerrada per explicar el procés de conversió de Can Periquet en institut així com els projectes educatiu i arquitectònic. Les prop de 80 persones que van acudir-hi van conèixer l’equip directiu, el mètode educatiu i com serà l’edifici ampliat.

 

La primera acció que s’hi farà és adaptar aules de l’edifici actual per a l’alumnat que el curs que ve hi farà 1r d’ESO. Després s’hi construirà un edifici nou al solar adjacent a l’actual recinte, a més a més d’un gimnàs que tindrà una entrada independent per tal que es pugui utilitzar fora de l’horari escolar. Un cop acabades les obres, en un termini previst d’un any, el nou centre comptarà amb tots els elements propis d’un institut: biblioteca, laboratori, tallers, pistes esportives, aules especialitzades...Imatges relacionades

  • L'Escola Can Periquet es transforma en el nou Centre d'Educació Secundària Can Periquet.

    L'Escola Can Periquet es transforma en el nou Centre d'Educació Secundària Can Periquet.

Enllaços relacionats