Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Es treballadors de PAU, l'empresa que presta el servei de recollida d'escombraries i neteja viària, anuncia una vaga indefinida

Començarà el dia 19 d'agost a les 00:00 hores i ja s'han decretat els serveis mínims

 

Els treballadors i treballadores de l'empresa Procediments de Condícia Urbana PAU, S. A. que presta el servei essencial de recollida d'escombraries i neteja viària a Palau-solità i Plegamans, han anunciat l'inici d'una vaga a partir de les 00:00 hores del proper dia 19 d'agost de 2017 per conflicte laboral amb la direcció.

 

Amb aquest anunci, ja s'han decretat els serveis mínims que s'hauran de complir durant la vaga, que serà de caràcter indefinit, i afectarà a tots els treballadors i treballadores de l'empresa.

 

Per tant, durant aquest període de vaga es mantindrà el servei habitual de recollida d'escombraries (fracció orgànica, de rebot i recollida selectiva –vidre, envasos i paper/cartró–) i de neteja de l'entorn dels centres sanitaris, els centres assistencials, els centres escolars amb servei de menjador i de les àrees dels mercats de proveïment de productes peribles.

 

Pel que fa a la recollida de la fracció orgànica i al seu transport, s'ha de recollir i transportar el 50% del servei habitual. Per a la fracció de rebot, s'haurà de prestar el 50% del servei habitual.

 

Pel que fa a la recollida selectiva, s'haurà de prestar el 25% del servei habitual. La recollida de residus voluminosos es farà solament en els casos que impedeixin el pas dels vianants o la circulació viària. Pel que fa al centre de recollida, s'hauria de prestar el 25% del servei habitual.

 

En cas d'esdeveniments lúdics, es farà la recollida dels residus que es generin, ja sigui el mateix dia o l'endemà.

 

En el cas de la neteja viària: a les zones de freqüència diària s'ha d'efectuar dues vegades per setmana, i a les zones de freqüència alterna, s'ha d'efectuar el 50% del servei habitual. També s'ha de recollir la matèria orgànica susceptible de descomposició i els objectes perillosos quan, per alguna circumstància, els hi hagi.

Comparteix aquest contingut