Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

L’Ajuntament ofereix autocars gratuïts per anar a la manifestació #NoTincPor de Barcelona

22 d'agost de 2017Cal inscriure’s al Servei d’Atenció Ciutadana, de 9.00 a 21.00h. Les places són limitades

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ofereix transport gratuït a les persones que vulguin assistir a la manifestació ciutadana #NoTincPor, convocada aquest dissabte, 26 d’agost, a les 18.00h, a Barcelona, per condemnar el terrorisme i solidaritzar-se amb les víctimes.

 

Els autocars sortiran a les 16.00h de la Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56). Cal ser-hi, doncs, amb uns minuts d’antelació.

 

És imprescindible inscriure’s prèviament al Servei d’Atenció Ciutadana. Es pot fer trucant al número de telèfon 93.864.80.56 o presencialment, a la Casa Consistorial (pl. de la Vila, 1), de 9.00 a 21.00h. Les places són limitades.

Cal indicar els noms, cognoms i número de DNI de les persones que s’hi apuntin, així com un número de telèfon mòbil de contacte. Els i les menors d’edat han d’anar acompanyats del pare, mare o tutor/a legal.


Imatges relacionades

  • Imatge de la manifestació de Barcelona del 18 d'agost, el dia següent a l'atac terrorista a la Rambla. Font: www.eldigital.barcelona.cat (Ajuntament de Barcelona).

    Imatge de la manifestació de Barcelona del 18 d'agost, el dia següent a l'atac terrorista a la Rambla. Font: www.eldigital.barcelona.cat (Ajuntament de Barcelona).

Enllaços relacionats