Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 20 de febrer

Toni Bou assoleix dos Record Guinness en el XV Trial Indoor Palau

9 d'octubre de 2017El campió del món va competir amb el també campió Adam Raga en un jornada espectacular que es va suspendre per la pluja fa una setmana

 

El múltiple campió del món de trial Toni Bou ha establert dues noves marques mundials en fer-se amb els Record Guinness de salt en paret vertical i salt en paret vertical amb rampa. Els va assolir en el XV Trial Indoor Palau, organitzat pel Moto Club Palau, que va tenir lloc ahir a la tarda a Palau-solità i Plegamans, després que la prova s’hagués suspès fa una setmana per la pluja.

 

El rècords han estat possibles perquè Bou va aconseguir saltar, amb la seva moto, 2 metres i 5 centímetres en paret vertical. La segona fita la va fer en saltar en vertical i amb rampa 3 metres i 28 centímetres, quan el rècord anterior estava a 3 metres i 24 centímetres, també establert pel mateix Bou al 2014. Aquestes marques assolides per Bou i que ja són els nous reptes a batre a nivell mundial, són les alçades màximes que va saltar dins els dos intents oficials a què tenen dret els aspirants a superar aquest rècord.

 

Bou va tenir al seu costat al també campió del món Adam Raga, que va competir per aconseguir els rècords. Però, finalment, va ser Bou el que va superar el llistó més alt i es va quedar amb els dos títols. Una notària va donar fe de les marques per tal que fossin oficials.

 

Toni Bou i Adam Raga van fer, prèviament, una exhibició de les seves habilitats amb la moto per al nombrós públic que va acudir a veure el XV Trial Indoor. Grans i petits van poder gaudir d'allò més de l'espectacle, ocupant bona part dels seients d'una instal·lació creada expressament per a la cita i que tenia un aforament per a 2.500 persones.

 

Trofeu de trial

Els assistents no van gaudir només de l'espectacle d'en Toni Bou i Adam Raga, sinó que van vibrar de valent amb els equilibris gairebé impossibles dels diversos pilots que es van disputar el trofeu del XV Trial Indoor Palau, organitzat pel Moto Club Palau. En aquesta competició es va proclamar campió Miquel Gelabert, seguit d’Oriol Noguera (2n) i Marc Freixa (3r). Al trofeu també van participar Arnau Farrés, Marc Riba, Aniol Gelabert i Manuel Copeti.

 

Els trofeus i premis per als guanyadors van ser lliurats per l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Rovira, i el president del Moto Club Palau, Joan Marsal. Tots ells van felicitar Toni Bou, Adam Raga i els altres pilots per l'habilitat demostrada durant tota la jornada.

 

El regidor d’Esports, Miquel Rovira, va agrair a l’organització i als pilots el seu compromís i la seva entrega per fer realitat aquesta jornada: “Estem molt satisfets de l’èxit d’aquesta competició i hem d’agrair a Moto Club Palau la preparació de l’esdeveniment i el seu esforç per tal que es pogués realitzar set dies després del previst, per culpa de la pluja”.  Rovira va assenyalar que l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans sempre estarà al costat d’aquest tipus d’activitats “que ajuden a fer poble i a promocionar la nostra vila”.

 

De la seva banda, el president de Moto Club Palau, Joan Marsal, va donar les gràcies a l'Ajuntament i a tothom que va col·laborar “en fer possible el Trial Indoor i, evidentment, amb aquest públic i aquest suport hem de treballar per continuar amb aquesta competició en el futur”.

 

El XV Trial Indoor Palau es va poder celebrar finalment ahir a la tarda, després que la pluja hagués obligat a posposar-lo fa una setmana. La determinació dels organitzadors i dels pilots ha estat absoluta perquè aquesta competició se celebrés. El Moto Club Palau ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, la Diputació de Barcelona i Excavacions Marsal.Imatges relacionades

 • Guanyadors del Trial Indoor amb les autoritats

  Guanyadors del Trial Indoor amb les autoritats

 • Imatges espectaculars de la jornada

  Imatges espectaculars de la jornada

 • Uns instants de la competició

  Uns instants de la competició

 • Presentació de Toni Bou i Adam Raga

  Presentació de Toni Bou i Adam Raga

 • Toni Bou i Adam Raga amb l'alcaldessa, Teresa Padrós, i el regidor d'Esports, Miquel Rovira

  Toni Bou i Adam Raga amb l'alcaldessa, Teresa Padrós, i el regidor d'Esports, Miquel Rovira

 • Rècord de Toni Bou amb rampa

  Rècord de Toni Bou amb rampa

 • Rècord de Toni Bou sense rampa

  Rècord de Toni Bou sense rampa

 • Reconeixement al president del Moto Club Palau, Joan Marsal

  Reconeixement al president del Moto Club Palau, Joan Marsal

 • Entrega a Toni Bou del Record Guinnes de 2014

  Entrega a Toni Bou del Record Guinnes de 2014

Enllaços relacionats