Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’alumnat de 3r de Primària de l’Escola Josep Maria Folch i Torres visita l’Ajuntament

#Alcaldia
#Ensenyament

Els i les alumnes de 3r de Primària de l’Escola Josep Maria Folch i Torres han visitat l’Ajuntament aquest matí, 7 de març, repartits en dos grups. Els nens i nenes han estat rebuts a la sala de plens del consistori per l’Alcaldessa, Teresa Padrós, la regidora Carme Sanz i el regidor Miquel Rovira.

 

Els i les estudiants han tingut l’oportunitat de traslladar algunes de les seves propostes i opinions sobre la vila, així com interessar-se per la trajectòria professional de l’Alcaldessa, la qual també ha explicat a l’alumnat algunes anècdotes i records dels anys en què estudiava a l’Escola Folch i Torres, a l’edifici del passeig de la Carrerada. Els i les alumnes han mostrat les seves preocupacions sobre temes com el reciclatge, l’incivisme i el vandalisme als espais públics del municipi.

 

Padrós, Sanz i Rovira també han presentat alguns dels projectes que el consistori té sobre la taula, com ara el nou Skatepark, la urbanització del carrer Folch i Torres, el nou espai d’esbarjo per a gossos, l’ampliació de l’Espai Jove L’Escorxador, la nova Biblioteca i les noves pistes de bitlles catalanes, pàdel i petanca, projecte en el que encara s’està treballant.

 

A continuació, els grups han fet una visita al despatx de l’Alcaldessa i a la Sala del Comú, on s’han entretingut identificant els monuments, espais i construccions emblemàtics del poble al quadre del pintor local Manel Zorrilla. Per recordar la visita, els nens i nenes s’han fet la ja tradicional foto de família a les escales de la Casa Consistorial.

 

Comparteix aquest contingut