Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

L’Ajuntament demana respecte pel patrimoni i el mobiliari urbà

6 d'abril de 2018L’ordenança de civisme, entre altres normatives, regula com es pot fer propaganda d’actes o de reivindicacions polítiques

 

Davant la proliferació de pintades i altres elements propagandístics de caire polític o ideològic que durant els últims mesos apareixen a l’espai públic, l’Ajuntament demana a tota la ciutadania que es respecti el patrimoni i el mobiliari urbà del municipi.

 

Preocupen especialment les pintades que s’han fet sobre diversos exemplars dels arbres monumentals del passeig de la Carrerada. L’àrea de Parcs i Jardins ja està estudiant com netejar-los sense perjudicar la seva salut. En qualsevol cas, les pintades o cartells enganxats sobre arbres, edificis públics o elements de mobiliari urbà impliquen un cost de neteja per part del consistori.

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans vol manifestar el seu respecte absolut per la llibertat d’expressió de tota la ciutadania, però també vol recordar que s’han de respectar les normatives que regulen com es pot fer propaganda o publicitat a l’espai públic, com ara l’ordenança municipal de civisme.

 Imatges relacionades

  • Fotomuntatge d'arbres del pg. de la Carrerada i mobiliari urbà amb pintades.

    Fotomuntatge d'arbres del pg. de la Carrerada i mobiliari urbà amb pintades.

  • Contenidors amb pintades.

    Contenidors amb pintades.

  • Arbres del passeig de la Carrerada amb pintades.

    Arbres del passeig de la Carrerada amb pintades.

Enllaços relacionats