Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 13 de desembre

S’inicien diverses actuacions de millora i manteniment de les voreres

14 de maig de 2018Dilluns 7 de maig, s’han iniciat tasques d’arranjament de voreres a Can Falguera, en la zona verda ubicada entre els carrers Gaig, Esquirol i la Rambla de Caganell i en el carrer Creu de Baduell. Les obres, que es preveu tenir enllestides en dues setmanes, han estat adjudicades a l’empresa Obres i Paviments Llovet per un import de 13.079,79 €.

 

La regidora d’Espai Públic, Carme Sanz, ha explicat que “l’objectiu d’aquesta actuació, en terreny municipal, és solucionar les mancances de les voreres d’aquesta zona”. La regidora també ha destacat un altre dels motius d’aquests arranjaments: “Estem portant a terme diverses actuacions per renovar voreres i fer-les accessibles, per tal de millorar la mobilitat al municipi”.

 

De fet, el 2 de maig, també es van iniciar diverses actuacions de manteniment i millora de l’accessibilitat de les voreres de l’entorn de Mas Pla. Els treballs inclouen la construcció de dos nous passos de vianants accessibles, a les cruïlles del carrer Camí del Molí amb carrer de Josep Tarradellas i amb la Rambla de Molí. També s’estan realitzant arranjaments en el tram de vorera del carrer Sant Miquel, entre el carrer Josep Brunés i el Camí del Molí, i al mateix carrer de Josep Brunés, entre el carrer Josep Tarradellas i Colom. Aquestes tasques han estat adjudicades a l’empresa Marsal Excavacions per un import de 10.981,81 € i tindran una durada aproximada de dues setmanes.


Imatges relacionades

 • Arranjament de voreres a Can Falguera

  Arranjament de voreres a Can Falguera

 • Arranjament vorera carrer Josep Brunés

  Arranjament vorera carrer Josep Brunés

 • Pas de vianants accessible a la cruïlla del carrer Camí del Molí amb rambla del Molí

  Pas de vianants accessible a la cruïlla del carrer Camí del Molí amb rambla del Molí

 • Pas de vianants accessible a la cruïlla del carrer Josep Tarradellas amb el carrer del Molí

  Pas de vianants accessible a la cruïlla del carrer Josep Tarradellas amb el carrer del Molí

 • Arranjament vorera carrer Sant Miquel

  Arranjament vorera carrer Sant Miquel