Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 17 de juny

Més de 800 persones participen de la Festa de la Gent Gran al Pavelló d'Esports

22 de maig de 2018La desfilada de vestits de paper es va celebrar diumenge, on es van mostrar una quarantena de dissenys

 

Unes 800 persones han gaudit aquest dissabte de la Festa de la Gent Gran que organitza cada any l’Ajuntament al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. La celebració, incloïa un dinar per a tothom, amenitzat amb les actuacions de l'actor Joan Pera i de l'espectacle de varietats Xevi@Ulises.

 

La festa és la cita en què es fa un homenatge especial a les persones més veteranes del municipi. Es tracta de 38 homes i dones que tenen més de 90 anys. Una d'elles supera el segle de vida. En concret, la dona de més edat de la vila té 101. Totes les persones majors de 90 anys que van poder assistir-hi, la majoria, van rebre un obsequi commemoratiu.

 

L’Alcaldessa, Teresa Padrós, i la tinenta d’Alcaldia i regidora de Gent Gran, Carme Sanz, van participar de la festa, així com altres regidors i regidores de l’Ajuntament. Teresa Padrós va lloar l’energia i l’empenta de les persones grans, així com del Casal de la Gent Gran:«A més vull que sapigueu que nosaltres lluitarem per millorar la vostra qualitat de vida, i que també ens posarem amb vosaltres per reclamar unes pensions dignes».

 

En el mateix sentit es va expressar la regidora Carme Sanz, evidenciant admiració per la gent gran. Pel que fa a la festa, Sanz va dir que els nostres majors es mereixen això i molt més: «Nosaltres sabem que aquest és un esdeveniment que esperen amb molta il·lusió i ens agrada poder compartir-lo plegats». La regidora va fer referència a les concentracions davant l'Ajuntament per reclamar unes pensions dignes «i agraeixo la implicació de tothom». Pel que fa a l’organització, va explicar que cada any introdueixen alguna novetat a l'espectacle, «i en aquesta ocasió hem convidat a l'actor Joan Pera, que ens ha fet un monòleg molt divertit  que ha agradat molt»

 

Desfilada de vestits de paper 

Diumenge, 20 de maig, va tenir lloc, al mateix espai, la tradicional desfilada de vestits de paper, confeccionats per l’alumnat dels tallers de costura en paper del Casal de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans i de diverses entitats d’altres poblacions que també es dediquen a aquest art. Es van mostrar una quarantena de creacions. Imatges relacionades

 • Més de 800 persones van assistir al dinar

  Més de 800 persones van assistir al dinar

 • Placa d'homenatge a Josefa Elena pels seus 101 anys

  Placa d'homenatge a Josefa Elena pels seus 101 anys

 • Joan Pera explicant el seu monòleg

  Joan Pera explicant el seu monòleg

 • Un moment de l'actuacio de Xev@Ulises

  Un moment de l'actuacio de Xev@Ulises

 • Imatge de grup dels participants a la desfilada de vestits de paper

  Imatge de grup dels participants a la desfilada de vestits de paper

 • Alguns dels vestits de la desfilada

  Alguns dels vestits de la desfilada